Kingston Orijinal RAM bellek ddr3 4 GB PC3-12800 DDR 3 1600 MHZ masaüstü için CL9

₺787.21 ₺385.81

  • Etiketler: ddr3 1600 çip, hdd ddr 3, adaptör ddr3 1600 mhz, 4 ram ddr3, bobin kingston, gps ddr3, DDR3 16 GB, sata 8 gb ram ddr3 1600, memoria hesap makinesi, amd ddr3 ram 8gb
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s6414

Tanım

Kingston Orijinal RAM bellek ddr3 4 GB PC3-12800 DDR 3 1600 MHZ masaüstü için CL9

Satın almaya karar vermeden önce lütfen aşağıdaki paragrafı okuyun.Bellek, ıntel ve amd CPU ile çalışan uesd'dir .ve üretim partileri farklıdır ve kullanılan cipsler farklıdır.Genel durumda Kingston, magnezyum, Elpida, Samsung çipi kullanılacaktır.Alıcının çip için özel gereksinimleri varsa, lütfen bize ulaşın.Resim sadece referans içindir.Ürün açıklaması:

Ram Markası

Kingston

Uygulama

Masaüstü

Tip

DDR3

Kapasite

4GB

Bellek Hızı

1066 MHz

Arayüz Tipi

240 Pins

Bellek Soketi

DIMM

Yonga Seti Markası

Kingston

Bellek Kanalı

Tek Kanal / Çift Kanal

CAS Gecikmesi

CL9

Kombinasyon formu

Tek

Gerilim

1.5 V

Özellikler

Tamponsuz

İşlev

ECC DIŞI

Paket

Evet

Garanti Süresi

Üç Yıl Garanti Paket içeriği: 1 adet 4GB DDR3 Masaüstü bellek Not: fiyat 1 ADET içindir.

Lütfen dikkat: Dürüst olmayan alıcının bizi dolandırmak için kendi hatalı parçalarını iade etmesini önlemek için, sattığımız tüm ürünlerde seri numaraları kaydedildi ve görünmez güvenlik işaretleri eklendi.İadeler, yalnızca iade sırasında güvenlik işareti ve seri numaraları eşleşirse verilecektir.Bir ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bizimle iletişime geçmeden önce bir kasa açmayın.Bir Sevgiorganizasyon.com.tr mesaj bırakın ve biz en kısa sürede biz dahili sorunu çözecektir. 1, Öğe gemi önce test edilecektir, iyi durumda olacak, öğe ile bazı sorunlar varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. 2, 1 yıl garanti, kırık, çökmüş kargo hariç, çalışmayan ürünler için 7 gün iade.Alıcı iade nakliye ücreti ödemek. 3, Lütfen öğenin daha önce modelinizle uyumlu olduğundan emin olun ordering.No uyumsuz sorunlar için geri dönün. 4, Eğer imzalı veya sopa kaldırıldı, hiçbir garanti. - Biz genellikle Çin sonrası hava posta(nakliye ücretsiz).DHL, UPS, TNT, EMS gibi diğer kuryeleri kullanmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.Ekstra ücreti ödeyeceksiniz.Gönderildikten sonra size takip numarasını vereceğiz.

- Biz sadece kayıtlı SİPARİŞ gemi address.So lütfen adresinizin doğru ve geçerli olduğundan emin olun.Alıcı bilgilerinizi doldururken lütfen doğru telefon numarasını bıraktığınızdan emin olun. - Biz temizledi ödeme aldıktan sonra 5 iş günü içinde paketi gemi.

-.Malları nakliye sırasında olduğu yerde takip numarası ile kontrol edebilirsiniz .Geribildirim-Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. - Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanı alır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

CL değeri 9
İşlev ECC Dışı
Garanti süresi Üç Yıl
Bellek Frekansı 1600 MHz
Soğutma Fin No
Arayüz Tipi 240pin
Uygulama Masaüstü
Bellek Voltajı 1.5 V
Kombinasyon Formu Tek
Marka Adı Kingston
Ürün Durumu kullanılmış
paket No
Sıklık 1600HMz
Model Numarası DDR3 1600 MHZ
Tip DDR3