1 adet 9cm 20g Biyonik zoka Kalem Şamandıra Sert Yem Yapay ABS Gerçekçi Krank Lures Wobbler Pesca Olta takımı Yemler

₺108.58 ₺65.07

  • Etiketler: renkli kalemler colorino, kores renkli kalemler, renkli kalemler koi, renkli kalemler bru, renkli kalemler pixar, renkli kalemler vhan gog, kalemler apple pro, renkli kalemler picasdo, yüksek kaliteli renkli kalemler, renkli kalemler ıslık
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s6436

Tanım

Özellikler:

1. Gerçekçi Tasarım: Minnow profili, olağanüstü boya işleri ve doku ile gerçekçi ölçek deseni - dış kazınmış ölçekler ve solungaçlar, 3D gerçekçi gözler, düzensiz yan yana hareket ile birlikte yırtıcıların dikkatini çeker, balıkları vurmaya ikna eder.

2. Her alabalık lures sivri bir kanca ile birlikte gelir.

3. Çapa kancaları, yüksek dayanıklılık ve esneklik, tatlı su ve tuzlu su için uygundur.

4. Yeni balıkçılar ve deneyimli balıkçılar için harika balık yemi.

Belirleme:

Uzunluk: 9 CM

Ağırlık: 20g

Malzeme: Plastik

Kontrol yöntemi:

1. Yem alındıktan sonra geri dönüşüme kadar çapayı sabit bir yöntemle çekin, biraz çekin, yavaş veya hızlı olursa olsun durmayın, durmayın.

2. Çömelmenin uzunluğu ne yapmak istediğinize bağlıdır, çekme mesafesi ne kadar uzun olursa, o kadar uzun olur. action.In başka bir deyişle, kısa mesafede hızlı ve sürekli çömelmesini istiyorsanız, çapayı bastırmanız, kısa bir çekme yapmanız ve geri dönüşüm yapmanız gerekir. daha hızlı hız.Daha uzun bir aşağı çekme mesafesi ve daha yavaş bir toparlanma oranı ile daha büyük ve daha yavaş hareketler yapacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kategori cezbetmek
Model Numarası Sert Yem
Pozisyon Okyanus Tekne Balıkçılığı, Okyanus Plaj Balıkçılığı, Göl, Nehir, Rezervuar Göleti, akış, Okyanus Kaya Balıkçılığı
Miktar 1 adet
Tip Yapay Yem
Marka Adı PRO BEROS'UN