10 " Aydınlık Tavşan Oyuncak Süs Parlayan Dolması Hayvan Çocuk Favor Tatil Hediye

₺336.91 ₺171.92

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s65480

Tanım

Özellikler:

OOTDTY'NIN sohbeti

marka yeni ve yüksek kaliteli

Yumuşak Malzeme: Yüksek kaliteli PP pamuk dolması ile yumuşak peluş, kısa peluş yüzey, çevre dostu malzeme kullanarak, çocuklar için güvenli ve yumuşak sarılmak, oyuncak gözler sıkıca dikilir, elektronik bileşenler nedeniyle, lütfen doğrudan yıkamayın.

LED Peluş Doldurulmuş Tavşan: Oyuncak, oturma duruşuna sahip sevimli bir peluş tavşan olarak tasarlanmıştır, canlı 3D gözler ve burun, kabarık kulaklar ve gökkuşağı rengi gövdesi ile taşınır, bu da sarılmak ve kucaklamak için sarılabilir bir boyuttur.

Müzik Peluş Doldurulmuş Tavşan: Müzik versiyonu için içeride inşa edilmiş ninniler var, tüm müzik şarkıları net sesle, bebek çocuklarınızı güzel peluş tavşan arkadaşıyla şarkı söylemeye çekin, onlarla yalnızlığı başlatmak için oynayın. (sadece müzik versiyonu için)

Karanlıkta parlayan oyuncak: Sevimli doldurulmuş tavşan, özellikle yalnız uyurken karanlıktan korkanlar için yürümeye başlayan çocuk için duygusal bir rahatlama getirebilen, yanıp sönen LED ve karanlıkta parlayan özelliklere sahiptir,çocuklarınıza eşlik eder ve geceleri onları korur, bebeğiniz kız erkek ve diğer çocuklar için harika bir hediye. doğum günü, çocuk bayramı ve özel günlerde sevdikleriniz.

Enerji Tasarrufu Peluş Tavşan Oyuncak: Pil kutusunu açmak için tavşanın kapağını bulun, 2 adet AA pil veya 3 adet AAA pil takın( paket hariç), düğmeyi açık konumuna getirin ve açmak için müzik düğmesine basın( müzik versiyonu), renkli ışık yanar, 15 dakika otomatikenerji tasarrufu sağlamak için kapalı zamanlayıcı önceden ayarlanmıştır.

Özellikler:

Malzeme: Kısa Peluş, PP Pamuk

Ürün Boyutu: yaklaşık. 27 cm/10.62 inç

Stil Seçeneği: A (LED Versiyonu) / B (Müzik Versiyonu)

Güç Kaynağı: A(2 x AA Pil) / B (3 x AAA Pil) (paket hariç, ayrıca satın almanız gerekir)

Net Ağırlık: yaklaşık. 300g / 0.66 lbs

Paket içeriği:

1 x LED Işıklı Peluş Doldurulmuş Tavşan Oyuncak

Not:

Izin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tema Hayvanlar ve Doğa
Sertifika 3C
Yaş Öner 4-6y
CN Guangdong
Uyarı hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Doldurma PP Pamuk