7-in-1 Bilgisayar Klavye Temizleyici Fırça Seti Kulaklık Temizleme Kalem Kulaklık iPad Telefon Temizleme Araçları Temizleyici Klavye Tuş Çektirme Seti

₺43.70 ₺29.65

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s6664

Tanım

Tanım:

Bu çok fonksiyonlu temizleyici, evdeki elektroniği temizlemek için her türlü talebinizi karşılayabilir.

Dizüstü / Bilgisayar / Tablet / Klavye Temizleme: Bilgisayar, dizüstü bilgisayar, tablet ve klavyedeki tozu temizlemek için büyük yüksek yoğunluklu yumuşak fırçayı kaydırın.Ayrıca mekanik klavyenin tuşlarını yukarı çekmek için anahtar çektirmeyi de kullanabilirsiniz.derin bir temizlik.

Monitör / Ekran / Kamera / Saat / TV Temizleme: Boş bir sprey şişesine eşit olarak, şişeye temizleme sıvısı veya su koyarsınız ve çeşitli ekranları temizlemek için fiber polar kaydırmayı kullanırsınız.Örneğin, monitörler, televizyonlar, monitörler, saatler, kameralar vb.

Yüksek kaliteli malzeme: Temizleme fırçası, çevre dostu, kendine özgü bir kokusu olmayan ve dayanıklı olan yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.Airpods 3 kulaklıklar vb. Için klavyelere zarar vermez., orta sertlik, iyi esneklik, dijital cihazlarınızı temizlemek kolaydır.

Derin temizlik: Klavye temizleme fırçası seti bir anahtar çektirme ile birlikte gelir ve çoğu mekanik klavye ile uyumludur.Bir anahtar çektirmenin kullanılması, klavye kapağını kolayca çıkarmanıza ve ardından kiri daha iyice temizlemek için bir fırça kullanmanıza olanak tanır. keyboard.At aynı zamanda, tuş başlıklarını değiştirmek de çok uygundur.

Belirleme:

Yeni ve yüksek kalite

Model: 7'si 1 arada çok fonksiyonlu temizlik paketi

Malzeme: ABS + silikon + sünger+fiber pazen

Uygulanabilir ekipman: dizüstü bilgisayar, genel amaçlı, cep telefonu, bilgisayar, dijital kamera

Fonksiyon: toz giderme

Renk: pembe, mavi

Paket İçeriği:1 Takım

Not:

Farklı bilgisayarlar farklı renkler gösterdiğinden, anlayışınız için teşekkür ederiz, gerçek ürün rengi görüntüden biraz farklı olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı KOQZM
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Diğer
Parçalar Dahil 10'u 1 arada