Gitmek Balıkçılık Vinil Kayıt duvar saati Balıkçılık Adam Vintage Yaratıcı Duvar Asılı İzle Sessiz Balıkçılık Kanca Timepiece Balıkçılar Hediye

₺442.60 ₺376.18

  • Etiketler: duvar saati 3 d balık, marvel dijital saat, analiz balık tankı, taşınabilir balık tankı, doğurgan balık tankı, ticari balık tankı, rermometro balık tankı, 36 balık tank, uzun balık tankı, adam duvar saati
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s6852

Tanım

Vinil Kayıt Duvar Saati

Şimdi mağazamızda modaya uygun bir retro vinil saat!Hepsi dikkat ve özenle yapılmıştır.Bir sürü tasarım.Geri dönüştürülmüş malzemelerin ve yüksek kaliteli kaplamaların birleşimi, duvarınızı olağanüstü kılar!Kayıtlar genellikle eskidir, her saatin kendi hikayesi vardır.

Tüm kayıtlar tutkuyla yapılır, bu nedenle tasarım orijinaldir ve onları her duvarda mükemmel bir dekorasyon haline getirir.Herhangi bir yerde harika görünüyorlar, çocuk odası, oyun odası, yatak odası, oturma odası, mutfak, ofis veya koridor olması önemli değil.Saatimiz ayrıca doğum günü, düğün, yıldönümü veya Noel hediyesi için mükemmel bir fikirdir.

Evinizde görmek istediğiniz başka bir tasarımınız varsa, büyük bir zevkle özel siparişler verdiğimiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Ev Duvar Dekorasyonu Referansı

Birden fazla Renk Değiştirilebilir

LED versiyon aydınlatma duvar saatini seçerseniz, LED vinil ışığının renklerini özelleştirmek için size 16 Tuşlu uzaktan kumanda verilecektir.Uzaktan kumanda ile, ışıkları açmak veya kapatmak, duraklatmak veya oynatmak, ışıkların hızını kısmak veya değiştirmek ve ayrıca gökkuşağı oluşturmak için çeşitli ışık ayarlarına sahip olacaksınız. colors.It bir duvar dekorasyonu için mükemmel ve aynı zamanda hediye olarak harika.Uzaktan Kumandanın çalışması için bir CR2025 pil (dahil değildir) gerekir.LED bileşeni USB ile çalışır.

SAAT ÖZELLİKLERİ

• Malzeme: Yüksek kaliteli Vinil LP, Çevre dostu ve toksik olmayan • Boyut: Normalde 12 inç Çap • Saat Hareketi: Kuvars, Gürültüsüz hareket • Saat Yüzü bir Çıkartmadır • Tasarım yeni bir orijinal vinil kayıttan yapılmıştır, ancak yüzeyde hala küçük çizikler olabilir. * Duvar saatlerinin üretimi sırasında, kayıtları rastgele seçeriz, böylece LP başlığı ve etiketi resimde gösterilenden farklı olabilir.

Saat Mekanizması

* Yüksek kaliteli sessiz yüzer denge mekanizmaları kullanıyoruz.Uykunuzu bozmak istemeyiz.İyi geceler uykunuz bizim için büyük önem taşıyor. • Pil Tipi: Tek 1.5 V Karbon-çinko AA Pil (dahil Değildir) Saat mekanizması altında akım ekipmanları fit 1.5 V Karbon-çinko pil Sadece,yüksek akım piller kullanmayın lütfen,şarj edilebilir piller,onlar hareketi zarar verir.

Lütfen dikkat: LED versiyonu Aydınlatma duvar saati için, 5V DC Adaptörü gönderim adresinize göre gönderilecektir.

Özel Sipariş Kabul Edildi

İhtiyaçlarınıza uygun kendi Vinil Plak Duvar Saatinizi oluşturabilir ve yalnızca kendi koleksiyonunuz ve kişisel kullanımınız için kullanabiliriz.Sadece yapmamızı istediğiniz konuları ve tasarımları bize bildirin veya Logonuzun ve Markanızın resmini gönderebilirsiniz, size tasarım taslağını göndereceğiz.Tasarımdan tamamen memnun kalana kadar gözden geçirebilir, yorum yapabilir ve revizyonlar isteyebilirsiniz (gerekirse).

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Vinil Kaydı
Duvar Saati Tipi -
Tarz Modern Tarz
Form Tek Yüz
Uygulanabilir Yerleştirme oturma odası
Kombinasyon Ayrılıyor
Kaynak Anakara Çin
Tip Duvar Saatleri
Gövde Malzemesi Vinil Kaydı
Çap 29cm
Özellik Antik Stil
Tahrik Tipi Kuvars
Ekran Tipi İğne
Ağırlık 300g
Şekil Geometrik
Model Numarası GIT-0786
Desen özet
Marka Adı Geek Uyarıları