Yüksek Kaliteli İnek Derisi Yün Çizmeler Kadın Ayakkabıları Kar Botları 2022 Yeni Moda Kışlık Botlar Sıcak Konfor Artışı Kadın Botları İçinde

₺1 324.53 ₺1 019.96

  • Etiketler: yün ayak bileği botları, savaş botları, Botlar, kadınlar için kışlık botlar 2022, çizmeler kadın
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s6962

Tanım

Boyutu seçmek için ayaklarınızın uzunluğuna göre lütfen boyut tablosunu dikkatlice kontrol edin, böylece doğru boyutu seçebilirsiniz!!Lütfen ABD boyutunu seçin, teşekkür ederim!Hangi boyutun sizin için uygun olduğundan hala emin değilseniz,lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Yardım yüzey malzemesi: Kafa tabakası sığır derisi

iç Malzeme: yün

Astarı malzemesi: yün

Topuk yüksekliği: 3.5 cm Su geçirmez: 2 cm Yüksek çizmeler: 19 CM

Taban Malzemesi: kauçuk

RENK: siyah

boyutu: EUR 35-43

Alıcı arkadaşlar mağazamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz!Önce kalite, dürüstlük ve güvenilirlik!Müşteri memnuniyeti bizim peşinde!Her müşteriye içtenlikle davranıyoruz!Lojistik: 1. Biz ödeme alındıktan sonra 1-5 iş günü içinde sipariş gemi. 2. Alıcı arkadaş siparişte doğru olanı bıraktı: adres, isim, posta kodu, telefon.Rusya'dan alıcılar, tam adı doldurunuz; Sevgiorganizasyon.com.tr Prim Nakliye kullanmak için, adı soyadı + adı olmalıdır, aksi takdirde sevk edilemez. 3. Farklı ülkelerdeki farklı nakliye masrafları nedeniyle, alınan nakliye ücretleri farklı olacaktır. 4. Kullandığımız lojistik güvenli ve etkilidir ve programa ulaşacaktır.Özel nedenlerle, paket gecikecek!Satış: 1.müşterilerinizi göstermek için mağazamızdan resim indirebilir veya mağaza satışınıza yükleyebilirsiniz.Müşterilerinizden siparişiniz varsa, lütfen doğrudan mağazamızda sipariş verin ve müşterilerinizin doğru adresini doldurun ve doğru nakliye yolunu seçin, iyi ayakkabıları kontrol edip göndeririz. 3. çin'de tüm stil kadın ayakkabılarımız var, burada onlara gösteremiyoruz completely.So çin'de hangi ayakkabıları satmak istiyorsanız, önce bizimle iletişime geçebilir ve bize resim gönderebilirsiniz, satış sonrası size Makul bir fiyat verebilir miyim: 1. Ayakkabıları aldığınızda ve tatmin ettiğinizde, lütfen bana beş yıldız verin ve geri bildirimde biraz Gerçeklik gösterisi gösterin, bu bize en iyi desteği verin.çok teşekkürler! 2 .Ayakkabılarınız çok tatmin edici değilse, hangi nedenle olursa olsun, lütfen zamanında bize mesaj bırakın, sorununuz varsa, sorunu çözmenin iyi bir yolunu bulmanıza yardımcı olacağız, sorunumuz varsa, endişelenmeyin ve Sorumlu bir satıcı, size yardımcı olabileceğimizden emin olabilirim sorunu iyi çözün ve mutlu bir alışveriş zamanı geçirmenize izin verin 。 3 ,Lütfen kötü niyetle tartışmayın!Lütfen kötü niyetle değerlendirmeyin!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Moda Elemanı ROMA
2 deri çizmeler
Model Numarası Kar Botları
İç taban Malzemesi Yün
is_handmade'nın sohbeti Evet
Ayak Şekli Yuvarlak Ayak
Desen Türü Katı
Platformlarla Evet
Kaynak Anakara Çin
Kapatma Tipi ZIP
Dış Taban Malzemesi Silgi
4 Moda Çizmeler
Üst-Hakiki Deri Tipi İnek Derisi
Bölüm Adı Yetişkin
Topuk Tipi Düz ile
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Platform Yüksekliği 0-3 cm
5 kadın moda botları
Üst Malzeme Hakiki Deri
Öğe Türü Botlar
Marka Adı ZXRYXGS
Sezon Kış
Mil Malzemesi Hakiki Deri
Önyükleme Yüksekliği Orta Buzağı
Şaft-Hakiki Deri Tipi İnek Derisi
1 Kadın Ayakkabı
Astar Malzemesi Yün
3 deri ayakkabı
6 kadın ayakkabı çizme
Topuk Yüksekliği Orta (3cm-5cm)
Önyükleme Türü Kar Botları