4 ADET Yakıt Enjektörleri INP-051 INP-057 Fit Mitsubishi Montero Eclipse Galant Mirage Kartal

₺1 122.77

  • Etiketler: uçan mitsubishi galant, caps mitsubishi galant, mitsubishi galant kapı, formalar mitsubishi galant, kumpas mitsubishi galant, panel mıtsubıshı galant, döşeme mitsubishi galant, kamera mitsubishi galant, mitsubishi galant çamurluklar, etek mitsubishi galant
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s71557

Tanım

4 ADET Yakıt Enjektörleri INP-051 INP-057 Fit Mitsubishi Montero Eclipse Galant Mirage Kartal

ürün açıklaması

Ürün durumu: Yeni

Parça numarası: INP-057, INP-051

Uyumluluk:

1990-1994 Mıtsubıshı Güçlü Max 3.0 L

1990-1992 Mıtsubıshı Galant 2.0 L

1991-1994 Plymouth Lazer 1.8 L

1991-1994 Mıtsubıshı Eclıpse 1.8 L

1991-1993 Dodge Gizli 3.0 L

1991 Dodge Ram 50 3.0 L

1992 Mıtsubıshı Dıamante 3.0 L

Önemli Not:

Aynı parça numarası:

Diğer yıllara uygun olabilir ve models.It diğer parça numaraları ile değiştirilebilir.

Satın almadan önce parça numaranızı ve herhangi bir değişimi doğrulamanız gerekir.(Lütfen OEM numarasının değiştirdiğiniz parça ile eşleştiğinden emin olun)

OEM kontrol edin (Parça Numarası), resimler sadece referans vardır.Lütfen rastgele gönderdiğimizi ve malları aldığınızda, ürünün oem'inin(Parça Numarası) farklı olduğunu göreceksiniz, ancak endişelenmeyin, ürün evrenseldir, çünkü birçok farklı OEM vardır(Parça Numarası), ancak hepsi evrenseldir.

Lütfen satın almadan önce dikkat edin:

1.In sizi memnun etmek için lütfen sipariş vermeden önce ürünün aracınız için uygun olduğunu onaylayın.Ürün modeli ve resmi, ürün resmimizle %100 aynıdır.Emin değilseniz, lütfen bize ürün modelini söyleyin veya bize bazı fotoğraflar gönderin.

2.Sevgiorganizasyon.com.tr kurallarına göre, müşteri yanlış ürünü satın alırsa, müşteri ürünü iade etmeyi seçebilir ve iade nakliye ücreti müşteri tarafından karşılanır.Tekrar ihtiyacınız olursa, tekrar sipariş verebilirsiniz.Lütfen Dikkat!Teşekkürler!

3.Tüm ürünler sevkıyattan önce teknik departmanımız tarafından denetlenir ve dikkatlice test edilir.Bu nedenle, paketi imzalamadan önce hasar görmediğinden emin olun.

Ürün hasar görürse, lütfen hasarlı dış ambalajı, paket bilgilerini ve ürünü içeren bir fotoğraf veya video çekin.Sonra bize ulaşın ve sorunu çözmenize yardımcı olacağız.Anladığın için teşekkürler!

4.Lojistik veya ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen doğrudan olumsuz geribildirim bırakmayın, sadece bizimle iletişime geçin, sizin için çözeceğiz.Bu bizim sorumluluğumuz.Teşekkürler!

Not: Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

Uluslararası alıcılar - lütfen dikkat:

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya posta ücretine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden veya satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı Reagvan'ın
Ürün Durumu Yeni
Diğer Parça Numarası INP057'NIN sohbeti, INP051'NIN sohbeti
Üretici Parça Numarası INP-057, INP-051
Kaynak Anakara Çin