çarpıcı uzun 100 " ham yeşil peridot kolye

₺906.19 ₺453.19

  • Etiketler: yeşil taşlı kolye, altın kolyeyi tamir et, sadie yeşil kolye, kaki yeşil kolye, çok katmanlı yeşil kolye, yeşil kolye saree, inanç kolye gümüş, hippi yeşil kolye, asit yeşili kolye, erkek lapis kolye
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s7605

Tanım

Benim mağaza hoşgeldiniz:

Benim mağaza mağaza hoş geldiniz!Resimdeki mallar gibi, çok şaşırtıcı bir güzellik!Beğendiyseniz, kaçırmayın!Size en düşük fiyatı verebilirim !Umarım burada mutlu bir şekilde alışveriş yaparsınız!Size sağlık şansını kutsayacak!

Herhangi bir sorunuz, gereksiz yanlış anlaşılmaları önlemek için teklif vermeden veya sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.lütfen ürün Açıklamasını ve nakliye Açıklamasını okuyun.

Biz 3 iş günü içinde alıcı ödeme öğeyi teslim edecek .

Bu öğe Singapur Airmail tarafından nakliye, Nakliye Süresi: 18-30 iş günü(Cumartesi ve Pazar günleri ve yasal tatiller hariç) gelmesi (Farklılık ulus, maliyet teslim süresi farklılık), takip numarası var,

Ödeme:

Aşağıdaki ödeme şekillerini kabul ediyorum: Alipay

Nakliye ve Taşıma:

EMS, Ortalama nakliye süresi 7-10 gündür.

Ems'yi seçerseniz, belirli bir ücret ödemeniz gerekir.Acil SERVİS .

navlun daha pahalıdır.Ödemeniz gerekiyor (25US:).normalde 8-12 gün sürer.

Ödemenizi temizledikten sonra, öğeyi 48 saat içinde göndeririz. (hafta sonu ve tatil dahil değildir.) Nakliye ve taşıma ücreti, yalnızca posta ücretini değil, paketleme, depo ve dağıtım maliyetlerini içerir.Lütfen ödeme yapmadan önce gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun.

iade politikası:

Öğeyi bizden aldığınızda herhangi bir kalite sorunu bulursanız.Lütfen yakında bana e-posta gönderin.48 Saat içinde senin için çözeceğim. (Tam iade veya değişim, ödeme onaylandıktan sonra 15 gün içinde geçerlidir)

Geri bildirim

Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, öğeyi aldıktan sonra size olumlu bir geri bildirim bırakacağız.Olağandışı bir şey varsa veya herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen nötr veya olumsuz bir geri bildirim bırakmayın, tereddüt etmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz ve çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

İşlev Ruh Hali İzleyici
Malzeme KRİSTAL
Zincir Tipi Yılan Zinciri
Uyumluluk Tüm Uyumlu
Kolye Tipi Zincirler Kolyeler
Kolye Boyutu mm
Metal Türü hiçbiri
Cinsiyet kadınlar
Marka Adı NoEnName_Null
Öğe Türü Kolyeler
İnce veya Moda Moda
Model Numarası mm
Şekil \ desen Yüz
Tarz modaya uygun