Bisiklet kuyruk ışık, USB şarj edilebilir bisiklet dönüş sinyali ile kablosuz uzaktan kumanda, 500 lümen kırmızı ve sarı LED ışıkları

₺608.94 ₺365.40

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s77310

Tanım

YÜKSEK parlaklık: Arka ışık, yüksek parlaklıkta enerji tasarruflu LED lamba, düşük güç tüketimi ve uzun servis ömrü kullanır, görünürlüğü ve güvenliği artırır.Sürücüler ve yayalar tarafından sadece geceleri değil gündüzleri de görüldüğünüzden emin olun.Sizi ve sevdiklerinizi her zaman güvende tutmak.

4 Aydınlatma modu: 4 yüksek parlaklık seviyesine sahip bisiklet kuyruk lambası(Sola dönüş sinyali, sağa dönüş sinyali, uyarı ışığı, yanıp sönme).Güvenliğinizi korumak ve başkalarına hatırlatmak için farklı ışık modlarını ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.Kemerinize, koşu takımınıza, sırt çantanıza, köpek tasmalarına, koşum takımlarına, bebek arabasına, tekerlekli sandalyeye veya hayal edebileceğiniz herhangi bir yere takın.

KABLOSUZ uzaktan KUMANDA ve SU GEÇİRMEZ: Kişileştirme ve güvenlik tasarımı, kolay kullanım.Modu yalnızca düğmeye basarak değiştirebilir, gece sürüş güvenliğinizi artırabilirsiniz.Arka bisiklet ışığımız IP X4 sınıfı su geçirmez malzemeden yapılmıştır, iyi çalışır ve yağmurda bile güvenliğinizi sağlar.

USB ŞARJ EDİLEBİLİR: Dahili 800 mAh şarj edilebilir pil.Pilleri her hafta değiştirmek için zamandan tasarruf edin.Pillere asla para harcamayın again.It bilgisayarınızdan, güç bankanızdan veya USB bağlantı noktasına sahip herhangi bir cihazdan şarj olan bir şarj kablosuyla birlikte gelir.

KOLAY kurulum: İnce takımdan ABS malzemeden yapılmış, dayanıklı ve herhangi bir alet kullanmadan takılması ve çıkarılması.Önce kemer braketini bisiklet tüpüne sabitleyin, ardından kuyruk lambasını brakete takın.Kullanım bandı kumandayı gidona sabitleyin.

Malzeme: ABS

renk: siyah

Paket içeriği:

1 * Bisiklet kuyruk ışık

1 * Montaj Braketi

1 * USB Kablosu

1 * Uzaktan Kumanda

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Sertifika hiçbiri
Kaynak Anakara Çin