42.5*17.5*0.6 mm Büyük Delik Çim Robot Bıçak Altın Gümüş çim biçme makinesi için Yedek Bıçak Husqvama Otomatik Hareketli Makine

₺321.70 ₺202.72

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s77682

Tanım

42.5*17.5*0.6 mm Büyük Delik Çim Robot Bıçak Altın Gümüş çim biçme makinesi için Yedek Bıçak Husqvama Otomatik Hareketli Makine

Özellikler:

Dayanıklı

Çim robotu bıçağı, iyi pas önleme kabiliyeti, aşınma direnci, stabilite vb.Özelliklere sahip yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeyi benimser.Çim robot bıçağının kullanım ömrü uzundur.

Güvenli

Güçlü paslanmaz çelik malzeme nedeniyle, çim robotu bıçağının, kullanımı güvenli olan taş gibi sert eşyalarla birlikte geldiğinde kırılması kolay değildir.Bıçağın aniden uçacağından ve insanlara zarar vereceğinden endişelenmenize gerek yok.

Keskin

İki bıçaklı keskin tarafı olan çim robotu bıçağı size daha verimli kesme performansı sağlayabilir.Ayrıca, keskin bıçak daha fazla çim alanını kesebilir, bu da bıçak değiştirme sıklığını azalttığı ve makine verimliliğini artırdığı anlamına gelir.

Titanyum kaplama

Titanyum kaplamalı çim robot bıçağı sadece soğuk altın rengine sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda daha uzun servis ömrüne ve aşınma direncine sahiptir.Çim robotu bıçağı, daha iyi kullanım deneyimi sağlayabilen daha yüksek sertliğe, daha pürüzsüz bir yüzeye, daha iyi pislik önleme özelliğine ve daha iyi yalıtım işlevine sahiptir.

Uygulama kapsamı

Bu 42.5*17.5*0.6 husqvama otomatik hareketli makine için özel şekil ve kalınlığa sahip mm Büyük Delikli çim robot bıçağı tasarlanmıştır.

Belirleme:

Tipi: çim robot bıçak

Miktar: 9 adet/30 adet isteğe bağlı

Malzeme: paslanmaz çelik

Renk: altın

Boyut: 42.5*17.5*0.6 mm

Paket:

30 ADET bir kutu (eşleşen 30 adet vida dahil)

veya

9 ADET bir kutu (eşleşen 9 adet vida dahil)

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Alüminyum-bakır Alaşımı
Tip Bahçe Alet Parçaları
Marka Adı BİAONU
Kaynak Anakara Çin
Kullanım Ev yapımı DIY