23 in 1 Kar Tanesi Anahtarı Tornavida Karbon Çelik Çok Fonksiyonlu Alet Komik Küçük aletler Hediyeler Baba Koca Erkek Arkadaşı Erkekler

₺325.93 ₺205.42

  • Etiketler: komik yeşil gözlükler, ınspired pnömatik aletler, kış satış bisiklet ayakkabı kapağı, döşeme araçları, erkek hediye seti fikirleri, mutfak alet araçları, ds5 sinyal lambası, tornavida setleri tornavida, parlayan komik araçlar, altın gadget
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s80843

Tanım

Detaylar:

23'ü 1 Arada Çoklu Araç: Çoklu araç 23 inanılmaz araç içerir tools.It altıgen anahtar, kare anahtar, yıldız tornavida, oluklu tornavida, şişe açacağı olarak kullanılabilir, etc.It askeri veya tamir meraklıları için mükemmel bir araçtır.

Premıum Malzeme: Bu 23'ü 1 arada kar tanesi çoklu aleti 2Cr13 karbon çeliğinden yapılmıştır, sağlam ve dayanıklıdır, aşınmaya dayanıklıdır, paslanması veya bükülmesi kolay değildir, yıllarca sürebilir.

Yaygın Kullanım: Bu kar tanesi çok aracı bira şişelerini açmak, çeşitli vidaları döndürmek, kayakları ve bisikletleri sabitlemek, kartonları açmak vb.İçin kullanılabilir.Seyahatlerde, açık hava maceralarında, sporlarda, kamplarda, keşif ve kurtarmalarda vb. Kullanabilirsiniz.

Eğlenceli Stres Giderici Oyuncak: Yükseltilmiş eğirme tasarımı, bu aracı rahatlamak ve açmak için elinizde oynanabilen eğlenceli küçük bir oyuncak yapar.

Harika Hediye: Bu kar tanesi çoklu aracı, Doğum Günü, Sevgililer Günü, Babalar Günü, Noel, Şükran Günü veya diğer özel günlerde baba, koca, erkek arkadaş veya herhangi bir arkadaş için harika bir hediyedir.

Belirleme:

Malzeme: 2Cr13 Karbon Çelik

Boyutu: 6. 6x6. 3 cm / 2. 60x2. 48 inç

Kalınlığı: 0.72 cm / 0.28 inç

Mevcut Renkler: Gümüş, Siyah, Kırmızı + Siyah, Mavi + Siyah, Mavi + Gümüş, Kırmızı + Gümüş

Lütfen satın aldığınızda istediğiniz rengi bize bildirin, aksi takdirde rastgele göndereceğiz.

Not: Manuel ölçüm nedeniyle küçük sapmalar olabilir.

Paket:

1 x Kar Tanesi Anahtarı

1 x Paket Kutusu

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Yüksek Karbonlu Çelik
Kaynak Anakara Çin
Tip Diğer
Model Numarası 2022
Kullanım Ev yapımı DIY