GOALONE 12OZ Paslanmaz Çelik Kahve Kupa Bambu Kabuk kahve bardağı kapaklı ve Saplı Çevre Dostu için Harika Sıcak Kahve Süt

₺412.38 ₺284.54

  • Etiketler: dr harry potter kupa, organo müzikli oyuncak müzik aleti, teneke kahve kupa, fincan kawai kapağı, paslanmaz çelik küllük ıqos, vinil aliexress kupası, beyaz kupa bambu, tank paslanmaz 50l, mugi kupa, noel bambu kupa
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s8204

Tanım

YÜKSEK KALİTELİ PASLANMAZ ÇELİK: Sıcak sıvılarınızı sıcak veya soğuk olanları soğuk tutmak isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu seyahat kupasının sırtınız vardır.Paslanmaz çelik, içeceklerinizin ortalama kahve kupanızdan daha uzun süre istediğiniz gibi kalması anlamına gelir!

SEYAHAT DOSTU: Bu kupa, hayatınızdaki bilinçli gezgin için mükemmel bir hediye.Çıkarılabilir seyahat kapağını arabada veya hareket halindeyken yudumlamak için bardağa yerleştirin , kahve kupasını bir çırpıda seyahat bardağına dönüştürün!

ÇEVRE DOSTU: Bambu ahşap kupamız, tek kullanımlık bardaklara mükemmel bir alternatiftir ve doğadan ilham alan tasarım, onu kullanmak istemenizi sağlar.Ayrıca, BPA içermez, bu nedenle gününüzle uğraşırken arabanızda bırakma konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Temizlemesi KOLAY: Yeni ahşap kupanızı temizlemek neredeyse zahmetsizdir.İçerideki paslanmaz çeliğin temizlenmesi neredeyse hiç zaman almaz - sadece sabun ve suyla yıkayın, dış tutamağı silin ve yoldasınız!

Biz de sizin kadar çevreye önem veriyoruz.Bu nedenle çevre dostu kahve kupalarımız uzun ömürlü güçlü bambu ağacından ve %100 gıda sınıfı 18/8 paslanmaz çelikten yapılmıştır.Sıfır toksin içeren BPA içermezler ve çocuklar için uygundurlar.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Bambu
Aksesuarlar Hiçbiri İle
Belirleme 1 pcs
Marka Adı Goalone
Model Numarası DOKTOR211128
Sertifika CE / EU, CIQ, AET, LFGB, SGS'nin
Özellik Çevre Dostu, Stok, Ters Değil
Tarz Özet
Drinkware Türü Kupalar
Tip Kahve Kupaları
Şekil Kapaklı