Kadın Pijama Seti Gecelik Saten Pijama Uzun Kollu Büyük Boy Simülasyon İpek Ev Uyku Kıyafeti Rahat Gecelik Fem

₺646.67

  • Etiketler: İpek pijama, kadınlar için pj setleri, kadınlar için bjama, kadınlar için iyi takım elbise, yazlık elbiseler kadınlar
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s8790

Tanım

Doğru boyutu nasıl seçmeliyim?

Örnek olarak kısa kollu erkek beden tablosunu alın:

Tablo L bedeninin yaklaşık 165-170CM yüksekliğe ve yaklaşık 50-65KG ağırlığa uygun olduğunu gösteriyorsa.

Şimdi boyunuz 160 CM, Ancak kilonuz 70 KG.XL boyutu seçiniz.(Lütfen en yüksek değer bedeninizi boyunuzdan veya kilonuzdan birini seçin.) Kısa kollu kadın beden tablosunu örnek olarak alın: Tablo M bedeninin yaklaşık 153-158CM yüksekliğe ve yaklaşık 40-50KG ağırlığa uygun olduğunu gösteriyorsa.Şimdi boyunuz 155 CM, Ancak kilonuz 55 KG.Lütfen L bedenini seçin.(Lütfen en yüksek değer bedeninizi boyunuzdan veya kilonuzdan birini seçin.) Dikkat: 1.Renk, farklı görüntüleme cihazlarına göre biraz değişebilir, ancak değişiklik özellikle büyük olmayacaktır. 2.Tüm boyut Asya boyutu, değil ABD/İNGILTERE / AB boyutu.ancak boy ve kiloya göre en uygun boyutu seçebilirsiniz. 3.Boyut veya başkaları hakkında herhangi bir sorunuz varsa uygun boyutu seçmenize yardımcı olabilirim.Lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size hizmet etmekten çok memnunum. 4.Bu mal akşam yemeği yüksek quality.It top atma, solma ve küçülme. 5.Boyutu hakkında: Aşağıdaki boyut, 1-3 cm hata olacak fiziksel manuel ölçüm içindir.İlgili veriler sadece referans içindir.Lütfen gerçek malları standart olarak kabul edin. 6.Birim boyutu hakkında: 1 inç = 2.54 cm, 1 Ib = 0.45 kg

Şartlar ve Politikalar-Bunları daha iyi bilirsiniz

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2) Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3) Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4) Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5) SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6) Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7) Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

1) Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2)Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3) Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Sevgiorganizasyon.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4) Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

1) Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ.

Sevgiorganizasyon.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Not 1: İzleme durumu anormal ise, lütfen bir arama göndermek için nakliye acentesiyle iletişime geçmemize izin verin.Parsel kaybolabilir / iade edilebilir / veya makul faktörler için gecikebilir.

Not 2: Kolay iade (ürün sorunu değil) aldıktan sonra sadece 5 gün içinde kullanılabilir Not 3: Manuel ölçüm için boyut farklı olacaktır,herhangi bir sakıncası yoksa doğru boyutu seçmek için lütfen benimle iletişime geçin.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Müstehcen Resim No
Yaka Kare Yaka
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Sezon İlkbahar
Kaynak Anakara Çin
Kol Uzunluğu (cm) Tam
Öğe Türü Şalvarlı
Kalınlık ince
Cinsiyet kadınlar
Malzeme İpek, Polyester
Desen Türü Katı
uzunluk Full Length