Gölge ve Tente için LC3000C PVC Kaynak Makineleri

₺13 627.45

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s88351

Tanım

Bizim Fabrika Doğrudan Mağaza hoş geldiniz!

1. Tüm ürünler doğrudan LIUDU fabrikası, fabrika fiyatı, kalite güvencesi, bir yıllık garanti, ömür boyu bakım ve ücretsiz teknik rehberlik ile satılmaktadır. 2. Tüm yedek parçalar maliyet fiyatıyla sağlanır (Tüm yedek parçalar mevcuttur !!!) 3. Mağazamızı takip ederek ücretsiz yedek parça almak için sipariş verin!Siparişinize veya sorunuza hoş geldiniz ve yürekten sizinle işbirliği yapın!

Dikkat!!!

Lütfen fiş standardına dikkat edin.Hiçbir açıklama yoksa, varsayılan olarak Avustralya standart fişini (AU fişi) göndereceğiz.

LC3000C Ürün Açıklaması

LC3000C Otomatik Pvc Afiş Kaynakçı ekonomik bir sıcak hava kaynağıdır machine.It istikrarlı performansa sahip en çok satan modeldir.

Avantajlar

1. Donanımlı ithal ısıtıcı, daha uzun ömür. 2. ±1°C'de sıcaklık dalgalanması 3. Lazer konumlandırma hattı ve küpeşte ile kullanımı daha uygundur 4. Sıcaklık 700°C'ye ulaşabilir. 5. LED ekran ekran gösterisi SET ve gerçek sıcaklık açıkça 6. Uyku hali işlevi.Isıtıcıyı kaydetmek ve korumak için uzun süre kullanılmazsa otomatik kapanma.

Ürün Detayları

İşlevler

Küçük makine ile multifunction.It örtüşme, etek ve cep ile etek sıcak hava kaynağı için uygundur.

Kaynak Malzemesi

Çadır, branda, membran, kaplamalı afiş, esnek afiş, ızgara bezi vb. (PVC, PE, DHPE, LDPE, EVA, Pp ve diğer sıcakta eriyen kaplama film malzemeleri gibi PVC malzeme ve PVC kaplama malzemesi içerir.)

Operasyon Videosu

LC3000C Otomatik Pvc Afiş Kaynakçı, plastik kaynak yapmak için tasarlanmıştır materials.It reklam mürekkep püskürtmeli kumaş, mürekkep püskürtmeli kumaş, ışık kutusu kumaş, kalın PVC kumaş, örgü kumaş, branda ve sıcak eritilebilen diğer PVC, PE, DHPE, LDPE, EVA, Pp plastik malzemeleri kaynaklayabilir.

Kaynak Sonucu

Kaynak etkisi sağlam ve güzeldir ve her yer çok sıkı bir şekilde kaynaklanabilir.

Ürün ambalajı

Standart ihracat ambalajı: makinenin müşteriye iyi durumda olmasını sağlamak için köpük + ihracat standart karton ambalajı.

Nakliye Yöntemleri

Normalde, özel mallarınıza ve ülkenize göre sizin için en iyi ulaşım yöntemini seçeceğiz.Büyük sipariş deniz yoluyla (yaklaşık 15-45 gün) veya hava yoluyla(yaklaşık 7-10 gün) sevk edilecektir.Küçük sipariş FedEx, DHL, TNT veya UPS gibi uluslararası ekspres ile sevk edilecektir.Normalde, yaklaşık 7-10 iş günü mal olacak.

Müşteri Geri Bildirimi

Firmamız uzun yıllara dayanan ihracat tecrübesine sahiptir, küresel müşterilerden övgü kazanmıştır.

Sertifikalar

Tüm ürünler bir dizi ulusal patent ve ce sertifikası almıştır.Firmamız ürün geliştirme, kalite ve hizmet yönleriyle yerli ve yabancı müşteriler tarafından övgüyle karşılanmaktadır.

Sergi

LIUDU, her yıl 30'dan fazla yerli ve yabancı endüstri fuarına katılıyor, dünya, Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Afrika ve Okyanusya'ya kaliteli ekipman sağlıyor.Güney Amerika, Mısır, Dubai, Vietnam, Meksika, Peru, Türkiye, Hindistan, Endonezya ve çevresindeki alanların hepsinin LİUDU ayak sesleri var.Her sergi Liudu için yeni bir başlangıç noktasıdır.Müşteriyle olan iletişim ve müşterinin kalbi ne kadar yakınsa, makinenin iyileştirilmesi ihtiyacını da anlıyoruz.Yeni müşterilerimizin birçok yeni ihtiyacı, makinenin geliştirilmesi konusunda bize fikir veriyor.

Şirket Profili

Zhengzhou LIUDU Mekanik Elektrik Ekipmanları A. Ş.,Ltd.is sıcak hava kaynak makinesi ve kuşgözü makinesi profesyonel üreticisi.10 yıldır sıcak hava kaynakçısı üretiminde uzmanız, ürünlerimiz 60'tan fazla ülke ve bölgeye ihraç edilmiştir.Şirkete ait Ar-Ge merkezimiz 19 ulusal patent, dijital sabit sıcaklık sistemi, dahili süspansiyon sistemi, otomatik uyku fonksiyonu koruma sistemi, yüksek güç ve yüksek verimlilik özellikleri vb. Elde etmiştir., hepsi sektörde mutlak lider konumdadır.Şirketin profesyonel satış sonrası ekibi, 24 saat içinde (denizaşırı ve tatil günleri hariç) ülke çapında bir satış sonrası yanıt mekanizması vaat ediyor.Müşteri merkezli, teknoloji merkezli ve kalite odaklı iş felsefesine dayanarak, dünyanın dört bir yanındaki müşterilere yüksek kaliteli ürünler ve kaliteli hizmetler sunmaya kendimizi adadık.

* 68 ülke ve bölgeye ihraç edildi * 19 ulusal patent * Sıcak hava kaynak makinesi ve kuşgözü makinesine odaklanın * Profesyonel Ar-Ge ekibi * Kalite güvencesi ve hızlı teslimat * Zamanında satış sonrası servis · 1 yıl garanti, ömür boyu bakım

İletişim bilgileri

Tina Wang +8613598876978 (WhatsApp / WeChat) Satış Müdürü ZHENGZHOU LİUDU MEKANİK ELEKTRİK EQUİPMENT CO.,LTD Fabrika ekle.: No. 52, Huangyang Caddesi, Yüksek Teknoloji Bölgesi, Zhengzhou Şehri, Henan Eyaleti, Çin Telefon: +86 371 6565 9227 Telefon: +86 135 9887 6978 Web sitesi: www.top-welder.com E-posta: [email protected]

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Model Numarası LC3000C
Sertifika ce, ROHS
Güç 1800W
Boyutlar 49 * 29 * 30 cm
Kullanım afiş/branda/ışık kutusu bezi için kullanılır
Akıllı Cihaz mı NO
Gerilim 110V / 230V
Sıklık 50-60HZ
Ağırlık 15kg
Marka Adı NoEnName_Null
Kaynak Anakara Çin