50g Holografik Lazer Gümüş Solvent Dayanıklı Tırnak Glitter Şeritler Şekli Sanat Süslemeleri ve Jel Lehçe

₺116.28

  • Etiketler: glitter şekiller, çözücüye dayanıklı parıltı şekilleri, parıltı parıltı, billows endüstriyel yapay elmaslar
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s9056

Tanım

Product Name: 50g Holografik Lazer Gümüş Solvent Dayanıklı Nailll Glitter Şeritler Sanat Süslemeleri Jel Lehçe için Şekil

Ürün No.: SAAT-006

NET Ağırlık: 50 gram

Şekli: Glitter Şeritler

Özellik: Solvent Dayanıklı

Kalite: Yüksek Kalite (Hiçbir Renk Kanama, Hiçbir Kıvrılmış)

Renk: Lazer Holografik Gümüş Renk resim olarak

(Ürünün gerçek rengi web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.Ürünün etkisi resimlerle tam olarak yansıtılamayabileceğinden, anlayabileceğinizi umuyoruz )

Için kullanılır: Oje, Jel Oje, DIY Tırnak Sanat Dekorasyon, Jel ve Akrilik Tırnak Sanat, Diğer El Sanatları

- Yüksek Kaliteli Solvent Dayanıklı(Hiçbir Renk Kanama, Hiçbir Kıvrılmış)

- Parlak ve ışıltılı Renk

-100 % kalite güvencesi

hakkımızda:

Biz profesyonel bir üretici ve Çin'de Tırnak Sanat Ürünleri toptancısıyız.Sipariş miktarınız minimum siparişimize(en ucuz fiyatla) ulaşabilirse,özelleştirilmiş tasarımlar, ambalajlar(şirket logonuz dahil) de memnuniyetle karşılanır.

Notlar:

1. Çin sonrası hava posta için maksimum ağırlık sınırı (HK sonrası hava posta) 2kgs'dir ;

2. Siparişiniz 2kgs'den fazlaysa , size birkaç ayrı pakette göndereceğiz veya başka bir ekspres şirket seçeceğiz (DHL, EMS,UPS,Fedex vb.);

Nakliye:

1. Tüm öğeler sevkiyat öncesi çift kontrol edilecektir. yepyeni durumda garanti ve mükemmel çalışması için...

2. Tüm öğeler ödeme alındıktan sonra belirtilen işlem süresi içinde sevk edilecektir (Cumartesi,pazar ve tatil günleri hariç ).

3. Sipariş vermeden önce, tercih ettiğiniz gönderi yöntemini onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.Öğeler sadece ödeme Emanet tarafından onaylandıktan sonra sevk edilir.Hızlı ve güvenilir bir nakliye şirketi seçmek için yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin ve size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

4. Güvenlik nedenleriyle, sevkıyattan önce teslimat adresini sizinle tekrar e-posta ile onaylayacağız.

5. Sistem varsayılanı için, sipariş Çin sonrası hava posta ile sevk edilecektir, teslimat için 15-30 gün sürecektir .(Gümrük süreci, hava durumu vb. Gibi beklenmedik gecikmelerden sorumlu olmayacağız...).

6. Teslimattan sonra Sevgiorganizasyon.com.tr'te takip numarasını listeleyeceğiz, daha sonra çevrimiçi izleme bilgileri için ilgili taşıyıcının web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sıcak Hatırlatma:

1. Biz herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.

2. Uluslararası işlemler için, ülke yasalarının talep ettiği görev, vergi ve gümrükleme ücretlerinden de sorumlu olabilirsiniz(Elbette, bu maliyetlerden kaçınmak için sizin için küçük bir miktar beyan etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız).

3. Bunu aldığınızda, içtenlikle beğeneceğinizi ve müşteri hizmetlerimizi takdir edeceğinizi umuyoruz.Eğer memnun iseniz, biz içtenlikle bize olumlu bir yorum ve 5-star için.

4.Tatminsiz hissettiğiniz bir şey varsa, Olumsuz geribildirim veya Nötr geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçebileceğiniz için çok teşekkür ederiz.Biz en kısa sürede sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız!

Garanti İadeleri:

1. Öğelerimizde herhangi bir kusur bulursanız, lütfen öğeyi aldıktan sonra 3 gün içinde bizimle iletişime geçin.

2. Öğeler aldığınızda kırılırsa, lütfen bir fotoğraf çekin ve Sevgiorganizasyon.com.tr satış detaylarının bağlantısına gönderin, size ücretsiz olarak başka bir tane göndereceğiz veya paranıza geri döneceğiz.

3. Alıcı, değişim için öğeleri iade ederken tüm nakliye, sigorta ve taşıma ücretlerinden (varsa) sorumlu olacaktır.Nakliye ve taşıma ücretleri yatırılmayacaktır.

4. Satın alma işleminizle ilgili herhangi bir sorun varsa,lütfen geri bildirimden önce işleri düzeltme fırsatına izin verin.

5. İkimiz de (alıcı ve satıcı) anlaşmadan memnun kalana kadar geri bildirim vermeyeceğiz.Öğemizden memnun olduğunuzda bize geri bildirim verin.

"Sorunların %99,9'unun iletişim yoluyla çözülebileceğine inanıyoruz"

bizimle iletişime geçin:

Herhangi bir sorunuz varsa , lütfen mesaj veya müşteri hizmetleri e-postamız aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve sorunu sizin için çözmek için elimizden geleni yapacağız. ( Hafta sonu alınan e-postalar Pazartesi günü yanıtlanacaktır .)

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Parça Sayısı Bir Birim
Özellik Solvent Dirençli
Kalite Yüksek Kalite (Hiçbir Renk Kanama Hiçbir Kıvrılmış)
Boyut 0.2*1.5mm
Etki Parlak ve ışıltı
Şekil Glitter Şeritler
Malzeme Diğer
Marka Adı RUOVEE'NİN
Model Numarası SAAT-006
Renk Holografik Lazer Gümüş
Ağırlık 50g
İçin kullanılır Tırnak cilası, Jel ve Akrilik Tırnak, ve Diğer Tırnak Sanat Süslemeleri
Miktar 1 torba
Tarz Glitter Şekli
Öğe Türü Elmas taklidi ve Dekorasyon
Kaynak Anakara Çin