El tırnak sanat UV basın ışık UV lambası Jöle Silikon Stamper Kafa Tırnak sanat damga Lehçe baskı hızlı kuru lamba

₺135.34 ₺87.98

  • Etiketler: açık Gotik pul, evleri temizle pullar, ps açık pul, açık baykuş pul, dilim damgalarını temizle, temiz insanlar pul, ch açık pul, açık feeriques pul, şekil pullarını temizle, sen açık pul
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s9291

Tanım

El tırnak sanat UV basın ışık UV lambası Jöle Silikon Stamper Kafa Tırnak sanat damga Lehçe baskı hızlı kuru lamba

Ürün özellikleri:

1. Mükemmel düz tırnak dekorasyonu-büyük ultraviyole lambaların aksine, herhangi bir tırnak dekorasyonunu düzeltebilir ve tırnaklarınıza profesyonel bir görünüm kazandırabilir. effect.No tırnaklara yapışan kuru çiçekler veya çıkartmalar!

2. Çabuk kuruyan oje: UV el tipi tırnak lambası, iyi optik performans, ultra ultraviyole ışınları, sıradan LED'lerden daha hızlı fototerapi ve çabuk kuruyan tırnak delme sağlayabilen 12 bağımsız odaklı lamba içerir.

3. Emniyetli UV lambası: Elde tutulan tırnak sanatı UV lambası, 12 LED lamba yuvası ile kullanıma hazır bir parmak ve tırnak kurutucusudur.Geliştirilmiş ışık kaynağında artık baş dönmesi veya göz rahatsızlığı yoktur.Ultraviyole ışınları güvenlidir ve tırnakları veya manikürü etkilemez.

4. Dayanıklı ve yüksek kalite: El feneri, çok yumuşak ve dayanıklı olan alüminyum ve silikondan yapılmıştır.El feneri 3 adet AAA pil kullanır (dahil değildir).Vücut birkaç saat ışık tutar.

5. Taşınabilir ve kullanışlı: Küçük ve hafif el feneri cebinize, arabanıza, masa çekmecenize ve sırt çantanıza konabilir, küçük boyutlu, hafif ve kullanımı kolaydır.Günlük kullanım için çok uygundur.Kişisel DIY, tırnak sanatçısı veya profesyonel tırnak sanatçısı için uygun, yaygın olarak uyumlu bir tırnak aracı.Ev ve profesyonel kullanım.Tırnak sanatını seven herkes için mükemmel bir hediye.

Ambalaj Listesi: Ana Gövde * 1

Ürün Malzemesi: Plastik

Boyutu: 9.5 * 3 cm

Ağırlık: 70g

Renk: şekilde gösterildiği Gibi

Özellikler: 3 adet AAA pil kullanın (dahil değildir)

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Emtia Kalite Belgelendirme ce
Boyut 9.5*3cm
Model Numarası Tırnak mühür ışık
Marka Adı BAYAN ROSE
Lamba Boncuk 12
Malzeme Silikon
Sertifika CE
Gerilim --
Güç Kaynağı Kuru Pil
Ağırlık 70g
Tip UV Lambaları