HLZS-50Pcs 25cm Plastik PP Kaynak Çubukları Araba Tampon Tamir Plastik Elektrotlar Kaynakçı Çubukları Kiti El Sıcak Hava Araçları

₺262.79 ₺197.14

  • Etiketler: pp elektrotları, kaynak sepeti, kaynak çubuk pp siyah, Kaynak Çubukları
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s93961

Tanım

1. Çok yüksek aşınma direnci, çelikten yedi kat, ptfe'den dört kat aşınma direnci.Çok yüksek darbe dayanımı, PC'den iki kat, ABS'den beş kat darbe dayanımı.

2. İyi kendinden yağlamalı, PTFE ile aynı, çelik ve pirinç eklenmiş yağlama yağından daha iyi.

3. İyi korozyon önleyici direnç, çok kararlı kimyasal özelliklere sahiptir ve belirli sıcaklık ve nem aralıklarında her türlü aşındırıcı ortamın ve organik çözücünün korozyonuna dayanabilir.

4. Çok yüksek yapışma direnci, ürünün yüzeyi diğer malzemeleri neredeyse hiç yapıştırmaz.Çok yüksek darbe dayanımı, pa66'dan on kat darbe dayanımı, ptfe'den sekiz kat.

5. Sıvılaştırılmış azotta (-196) iyi düşük sıcaklık dayanımı, hala uzamaya sahiptir.bu performansa çok az başka malzeme ulaşabilir.

Kaynak çubuğu Kapsamı Uygulaması:

1. Kağıt yapım endüstrisi;

2. Yiyecek ve içecek hafif sanayi;

3. Atık su endüstrisi;

4. Elektronik Endüstrisi;

5. Tekstil endüstrisi;

6. Spor ve eğlence endüstrisi;

7. sanayi: galvanizleme donanımı, tarım makinesi, parçaları, düşük sıcaklıklı atom enerjisinin mekanik parçaları vb.Çoğunlukla yüksek aşınma direnci, yüksek anti-darbe direnci, anti-soğuk direnci, kendinden yağlamalı, elektrik karakteristiğinin kullanılması.

boyutu: 25 cm

Malzeme: PP

renk: siyah

Paket içeriği:

50 x Siyah PP kaynak çubuk

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Sertifika hiçbiri