Meslek Kompresörü Sınırsız Çekim Şok Dalgası Makinesi / Şok Dalgası Terapi Makinesi / Ekstrakorporeal Şok Dalgası

₺23 434.55 ₺22 262.88

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s98191

Tanım

Şok dalgası tedavisi Bir şok dalgası bir basınç dalgasıdır-çevresindeki ortamın yerini alan herhangi bir eylem bir şok dalgasıdır.Bir gölete bir taş atıldığında oluşan dalgalanma bir şok dalgasıdır.At tıbbında kullanılan şok dalgaları, bir transdüser kafasının içindeki sıvı bir ortamda üretilir ve daha sonra deri, yağ ve kas yoluyla kolayca iletilir.Yüksek enerjili dalgalar transdüser kafasının içine odaklanır, böylece şok dalgası yaralanmanın kesin alanına yönlendirilebilir.Şok dalgaları kemik gibi daha yüksek akustik empedanslı bir alana çarptığında,dalgalar dramatik bir şekilde yavaşlar ve çevredeki dokuya büyük miktarda enerji salınır.

Shockwave terapi uygulaması 1. Omuz ağrısı, kalsifik tendinit 2. Radyal veya ulnar humeral epikondilit 3. Trokanterik tendinit 4. Bel ağrısı veya pygalgia 5. Patellar tendinit 6. Tibial stres sendromu 7. Achillodynia 8. Plantar fasit 9. yağ azaltma

1. Tenisçi dirseği Lateral dirsek üzerindeki tendon bağlantısının ağrılı iltihabı. 2. Kalsifikasyonlu veya kalsifikasyonsuz omuz ağrısı Omuz hareketinin ağrılı sınırlaması. 3. Golfçü dirseği Medial dirsek üzerindeki tendon bağlantısının ağrılı iltihabı. 4. Bursit trokanterik Kalçanın ağrılı periostiti. 5. Patella ucu sendromu Aşırı zorlanma nedeniyle tibial kenarın iltihaplanması. 6. Tibial kenar sendromu Aşırı zorlanma nedeniyle tibial kenarın iltihaplanması. 7. Achillodynia Aşil tendonunun ağrılı tahrişi. 8. Ağrılı topuk Ağrılı, çoğunlukla topuğun kronik iltihabı. 9. Tendon ekinin iltihaplanması Aşırı zorlanma veya yanlış zorlanma veya dejeneratif süreçler nedeniyle tendon eklerinin ağrılı iltihaplanması 10. Akupunktur noktaları Akupunktur noktalarının tedavisi yoluyla ağrı tedavisi. 11. Ağrılı tetik noktaları Sırt,omuz,boyun vb.Akut ve kronik ağrı.kalıcı olarak kısaltılmış ve kalınlaşmış kaslar nedeniyle.

Shockwave terapi avantajı Başarı oranı %80%

Cerrahi olmayan ve ilaçsız

Non-invaziv

Enfeksiyon riski yok

Daha hızlı ve daha kolay iyileşme

Giderleri azaltın

Makine detayları

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip Dövme aksesuarları
İşlev Ağrı
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Epilatör
Ürün Adı shockwave terapi makinesi
Marka Adı NSOUR