3.7 V 2200mAh ısıtma Çorap Düğmesi Elektrikli şarj edilebilir pil Powered Kış Sıcak Açık Kayak Bisiklet Yürüyüş Termal Çorap

₺1 010.15 ₺505.17

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s9920

Tanım

Özellikler:

Elektrikli ısıtmalı çoraplar, 5 saate kadar ısıtma süresine sahip 2*Şarj edilebilir pil ile çalışır.

Bu elektrikli çoraplardaki pil kolayca çıkarılabilir, bu nedenle ısıtma çorabının giyilmesi çok kolaydır

Pil ısıtmalı Çorapların 3 ayar seviyesi vardır.İhtiyaçlara göre farklı sıcaklıkları ayarlayın, güç dolu ve uzun ömürlüdür.

kullanım talimatları:

1. Çorapları giyin, pili cebinize koyun ve pili güç kablosuna bağlayın.

2. Isıtmaya başlamak için pil üzerindeki düğmeye uzun basın ve çoraplar hemen ısınacaktır.

3. Pil gücü %20'den az olduğunda, pil ışığı yanıp söner.

4. Şarj ederken, pil gücü %0 ~ 29 olduğunda, pil kırmızı ışığı yanıp söner ve pil gücü %30~%69 olduğunda, pil mavi ışığı yanıp söner.Pil seviyesi %70 99 olduğunda, pil yeşil ışığı yanıp söner.Tamamen şarj olduğunda, pilin yeşil ışığı yanacaktır.

5. Pil boşaldığında, pil düğmesine basın, pil ışığı rengi pil kapasitesini, kırmızı %0-29 gücü, mavi %30 ila %69 gücü ve yeşil %709 ila %6-100 gücü temsil eder.

Belirleme:

Adı: elektrikli ısıtma çorap

Renk: siyah gri

Isıtma parçası: ön ayak

Boyutu: ücretsiz boyut (çorap elastik ve gergin olabilir)

Ürün gerilimi: 5 V

Akü gerilimi: 3.7 V

Pil kapasitesi: 2200 MAH

Ağırlık: yaklaşık 99.2 g

Isıtma sıcaklığı: yüksek seviye ila 50 santigrat derece, 3 gösterge ışığı; orta seviye 45 santigrat derece, 2 gösterge ışığı; düşük seviye 40 santigrat derece ve 30 santigrat derece

Şarj süresi: Pilin tamamen şarj olması için yaklaşık 3,5 saate ihtiyacı vardır

Ambalaj Listesi:

1 * Elektrikli ısıtma çorap

2 * Şarj Edilebilir Lityum Piller

1 * Şarj Kabloları

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Pil ısıtmalı Çoraplar】 Elektrikli ısıtmalı çoraplar, 5 saate kadar ısıtma süresine sahip 2*Şarj edilebilir pillerle çalışır.Bu elektrikli çorapların üzerindeki pil kolayca çıkarılabilir, bu nedenle ısıtma çorabının takılması çok kolaydır.

2.【Sıcaklık Ayarı】 Pil ısıtmalı Çoraplarda üç ayar seviyesi vardır.Taleplerinize göre sıcaklığı gerektiği gibi değiştirin; elektrik bol ve uzun ömürlüdür.

3.【Ayaklarınızı Koruyun】: Pille ısıtılan çorapların ısıtma elemanları yalıtım malzemesinden yapılmıştır, ısıtma güvenliği konusunda endişelenmeyin.Isıtma teli o kadar iyi ki ayaklarınız neredeyse hissedemiyor.Rahat ısıtma sıcaklığı, ayaklarınızın artık soğuk olmamasını sağlar

4.【Yüksek dereceli Malzeme】 Doğrudan yıkanabilir, temizlerken güç bankasını çıkarabilir ve güç sağlamak için kurutabilir.Elektrikli ısıtma Çorapları, çok yumuşak ve rahat olan çift katmanlı kalınlaştırılmış yapağıdan yapılmıştır.

5.【Çoğu Durum için】 Kış ısıtmalı çoraplar, soğuk hava mühendisliği veya kış açık hava sporları, kış kayağı, avcılık, kamp, motosiklet sürmek için uygundur warm.It bize kışın dışarı çıkma özgürlüğü veriyor.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Hortum Yüksekliği Çoraplar
Malzeme Pamuk
Cinsiyet ADAMLAR
Kaynak Anakara Çin