Bisiklet El Döngüsü Bisiklet Tamir Tekerlek Konuştu Anahtarı Anahtarı Ayarlamak Tamir Parkı Aracı Kiti Bisiklet Araçları Aksesuarları

₺211.19 ₺105.69

  • Etiketler: noel dekorasyonu 2023
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s105378

Tanım

Özellikler:

Shimano veya diğer marka kamalı alt braket için uygun

Herhangi bir 20 diş kamalı tip alt braket için uygundur-genellikle herhangi bir bisiklet için kullanılan tip

Alet, 24 mm'lik bir soket, anahtar veya ayarlanabilir bir anahtarla kullanılabilir

Renk: Siyah

Malzeme: Metal

Paket içeriği:

1x Bisiklet Volan Sökücü Aracı

Nakliye hizmeti 1. nakliye yolu Çin Post var, singapur post,HongKong Post, DHL, EMS, UPS, TNT, ve FedEx vb, kendiniz sipariş hizmeti seçebilirsiniz 2.Biz Alipay adresinize gemi olacak, doğru adres ve iletişim bilgileri veriniz, biz herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir. 3.Teslimat hakkında date:normally.it ödemenizi bitirdikten sonra 15-35 gün içinde elinize teslim edilecektir.eğer 30 gün içinde paketi alamıyorsanız.geri bildirim sürenizi uzatmak için lütfen bizimle iletişime geçin 1. Eğer memnuniyeti ile öğe alırsanız, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen, ve biz sizin için aynısını yapacağız. 2. Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen negatif/nötr geribildirim bırakmak için hızlı olmayın.

3. HER müşterinin %100 memnun olduğundan emin olmak ve sizin için herhangi bir sorunu çözmek için çok çalışıyoruz ve her zaman tüm müşterilerimize olumlu geribildirim bırakıyoruz.

Bize ulaşın 1. Ofis saatimiz pazartesiden cumartesiye 9: 00-6: 30 saatleri arasında Çin saatidir. 3.Mesai saatleri dışında e-postanıza cevap verilmezse lütfen cesaretiniz kırılmasın. Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen!Biz orijinal bir üretici açık spor öğeleri her türlü ihracat konusunda uzmanım, daha fazla bilgi ve uygun fiyat bilgileri için bize hoş geldiniz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı SHENGMEİYU'NUN
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası BAZEN18030101884
Tip Çok fonksiyonlu Aletler