Kürek Makinesi Sayacı Bluetooth APP elektronik saat Magnetoresistif Kürek Cihazı monitör ekranı

₺983.58 ₺678.63

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s107462

Tanım

Kürek Makinesi Sayacı Magnetoresistif Kürek cihazı İçin Bluetooth APP elektronik saat Monitör ekranı Kürek makinesi Sayacı Magnetoresistif Kürek cihazı için Bluetooth APP elektronik saat monitör ekranı Rüzgar direnci kürek makinesi enstrüman Manyetik direnç kürek makinesi Bluetooth APP elektronik saat fitness ekipmanları ekran fonksiyonu açıklaması:

1. ZAMAN (saat): Saati görüntülemek için MODE tuşuna basın.Bu değer, başlangıçtan bitişe kadar geçen sürenin toplamını temsil eder.

2. Hız: Hızı görüntülemek için MOD düğmesine basın.Bu değer, geçerli hareketin hızını temsil eder.

3. MESAFE (mesafe): Mesafeyi görüntülemek için MOD tuşuna basın.Bu değer, hareketin baştan sona toplam mesafesini temsil eder.

4. KALORİ: Kalorileri görüntülemek için MOD düğmesine basın.Bu değer, egzersizin başından sonuna kadar yakılan toplam enerjiyi temsil eder

Ekran parametre fonksiyonu:

-ZAMAN

-HIZ

- DİST

- CAL

Not: Sıradan modelin yalnızca parametreleri vardır ve yükseltilmiş modelin dinamik resimleri vardır. 2x AA piller dahil değildir.

Tür: Yükseltme / Normal

Malzeme: plastik

renk: Siyah

Paket içeriği:

1 x Kürek Makinesi Sayacı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Bölüm Adı Üniseks
Kaynak Anakara Çin
Eğitim Sitesi El
Spor türü Kuvvet Antrenmanı