Maske Tutucu kayak kaskı Klip, Maske Kanca Eklemek Maskeleri Kaykay Snowboard Kask Tutucu (3 Çift, Siyah)

₺340.18 ₺170.19

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s107907

Tanım

[Kask için Dahi Tasarım]- Kask taktığımda acı çeken sağlık maskesini kulaklarımın üzerinden nasıl ağrısız hale getirebilirim?Sadece ustaca sadece kask klipsleri maske tutucusu ile.Kask klipslerini kayak kaskınıza taktıysanız, herhangi bir ağız koruyucusunu kolayca takabilir veya çıkarabilirsiniz.

[Süper Kolay Montaj] - Kolay ve hızlı takmak için, sadece kask klipsini kayışınıza takın helmet.No tutkal, sadece klipsle.Klips, kayak kaskı, snowboard kaskı ve kayış kapaklı diğer kasklarda güvenli bir maske tutucusu sağlar.

[Giymek için rahat] - Kask tutucusu, kaskınızı kolayca takıp çıkarmanızı sağlar. mask.No kask ve kafa derisi arasında daha sinir bozucu basınç noktaları veya çizilme.Maske çok gevşekse, maskenin elastik bantlarına bir düğüm atmanız yeterlidir.

[Yüksek Kalite]- Kask klipsi maskesi tutucusu, Yüksek darbe direncine sahip yüksek kaliteli ABS'den yapılmıştır ve eksi 30-40 dereceye kadar soğuğa dayanıklı olabilir ve kendi kayak laboratuvarımızda geliştirilmiş ve test edilmiştir.

[Atık Yok] - Kaskın dışındaki maske kancası sayesinde ağız koruyucusu sıvı ile daha az çabuk emilir.Bu, daha az aşınma ve rahat bir uyum anlamına gelir.

Renk: Siyah

Malzeme: Plastik

Paket içeriği:

6 * Maske Tutucu kayak kaskı Klip

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin