Kamyon Alet Kutusu Montaj Kiti, Alet Kutusu Kravat Downs Alüminyum Alaşımlı J Kanca Crossover kamyonet İçin 4 Paket, Siyah

₺635.89 ₺311.50

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s12059

Tanım

Kamyon Alet Kutusu Montaj Kiti, Alet Kutusu Kravat Downs Alüminyum Alaşımlı J Kanca Crossover kamyonet İçin 4 Paket, Siyah

PREMIUM MALZEMELER: Bu kamyon alet kutusu montaj kiti, yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır ve zorlu ortamları idare edecek kadar dayanıklıdır.

MÜKEMMEL UYUM: Kamyon Pikap J-Kanca tarzı kravat çıkışları, daha güvenli bir uyum için daha fazla yüzey alanını kaplar ve kasanızı titreşim olmadan iyi sabitler.

KOLAY kurulum: Alet kutusu bağları, en popüler kamyon alet kutularındaki önceden oluklu deliklere güzel bir şekilde oturur ve özel aletler veya delme olmadan kamyon alet kutularını hızlı ve kolay bir şekilde monte etmeyi sağlar!

AŞAĞIDAKİLER için uygundur: Bu araç kutusu montaj kitleri, tüm kamyon markalarına ve modellerine uyar, herhangi bir geçiş kitini güvenli bir şekilde tutar ve diğer kargo yönetim sistemleriyle birlikte kullanılabilir.

renk: Siyah

Malzeme: Alüminyum alaşım

Paket içeriği:

1 takım x alet kutusu kravat çıkışlar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti