Hızlı Ücretsiz kargo dicscount 3D vakum çok fonksiyonlu süblimasyon ısı basın t-shirt iphone durumda kupa yazıcı

₺17 214.84 ₺16 354.09

  • Etiketler: bacak ısıtıcısı 220v, kupa ısıtıcı anne, silikon ısıtıcı 220v 235x235, 167f ısıtıcı kupa, ısıtıcı 220v sandalye, daha sıcak kupa takın, kupa ısıtıcı öğreticiler, kupa ısıtıcı baykuş, kupa sıcak doraemon, silikon ısıtıcı 220v 400
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s79127

Tanım

Yeni 3D vakum süblimasyon ısı basın

Özellikler:

1) Güvenlik:

Yazılım ve donanım çift sıcaklık kontrol tasarımı, bir termostat arızalandığında, diğer termostat otomatik olarak çalışır, 15 dakika işlem yapmaz, otomatik kapanma, daha güvenli ve güvenilirdir.

Makine CE/UL güvenlik sertifikası için başvurdu

2) Verimli

300x420x110mm kapasiteli reaktör tasarım kapasitesi, bir seferde 12 kupa koyabilir, iş performansını büyük ölçüde artırabilir.

3) Hassas

Çarpma noktaları yüzey tasarımı, ısı alanını, döküm alüminyum alaşımlı ısıtmayı, uzak kızılötesi radyasyon kaplamasını büyük ölçüde iyileştirir,böylece görüntü aktarımının daha hassas ve net olmasını sağlamak için fırının sıcaklığının her noktası üniform olur.

4) Basit

Makine, özel yüksek empedanslı koşullu,yalıtım malzemeleri,hafif ve güvenli,aerodinamik dirençli ısı şeritleri,kompakt ve pratik iç yapısı, sade ve şık görünümü benimser.

5) Keskin Hareket

108 kapaklı tasarım, kolay kullanım, önemli yerden tasarruf.

6) Son derece akıllı

Herhangi bir tuş işlemi olmadan çalışın, kapağı hafifçe kapatın.Makine otomatik olarak aspire eder, geri sayım yapar ve ısınır.İş tamamlandığında, otomatik olarak söndüğünde, ihtiyacınız olan tek şey ürünleri yerleştirmek ve ürünleri çıkarmak için basit bir işlemdir.

7) İnsancıl handiling kurulumları arayüzü

İlk kez kullanım için, sıcaklık ve zaman kurulum işleminin anlaşılması çok kolaydır ve öğrenmesi kolaydır.

8) Çevre koruma

Verimli aktif karbon hava filtresi,transfer işleminde oluşan çok fazla toksik ve zararlı gazları etkili bir şekilde endişelendirmek için makineye monte edilir,işletme personelinin sağlığını ve güvenliğini sağlamak için uzun kateter yoluyla dışarıya taşınır.

9) Çok İşlevli

Makine, kupa,cam,kristal,akrilik,plastik,ahşap,metal,taş,kumaş vb.Transfer Edebilen ısı transfer makinesinin tüm fonksiyonlarını çeşitli fikstür tipleri ile kaplayarak farklı ebat ve şekillerde süblimasyon transferi yapabilir. kupalar.Geniş format,hassas,net,yüksek renk üretimi,geleneksel ısı transfer makinesinden çok daha fazlasını aktarın.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası 3DN
Marka Adı CHEONET'İN
Tip Diğer