MIYA HIMI Süper Guaj Suluboya yeniden doldurulabilir boya (100 ml / adet) Çanta Tasarım Boyalar, Taşınabilir Boya Sanatçı için, Hobi, Çocuklar, Yetişkinler

₺162.87

  • Etiketler: boyalılar, miya jöle guaj, gereçler, himi guaj, himi
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s12438

Tanım

MIYA HIMI Guaj Suluboya yeniden doldurulabilir boya (100 ml / adet) CC Çanta Tasarım Boyalar, Taşınabilir boya Sanatçı için, Hobi, Çocuklar, Yetişkinler

HACİM: 100 ML /DOLUM (SADECE BİR ADET)

BOYUTU: 135 * 35 * 85mm / 5. 71x3. 98x1. 54 inç

SERTİFİKA: CE / EN71-3/EN71-9/ASTM4236

BİZİ tercih etme nedeniniz: Biz şirketimiz tarafından bağımsız olarak geliştirildik.ve markanın kurucusu-MİYA, HIMI'NİN sahibi ve ayrıca ürün üreticisi.Bu koşul altında, ürünlerin kalitesini ve satış sonrası hizmeti sağlayabiliriz.HIMI serisi ürün deseni de şirketimiz tarafından tasarlanmıştır. designers.As bu markanın kurucusu olan amacımız, boyamayı seven kişilerin kaliteli ve uygun fiyatlı boya pigmentleri kullanabileceğini ummaktır.

Canlı renkler kalıcı-Mavi/beyaz/sarı/kırmızı/siyah/yeşil.Her boya, fırça veya spatula izlerini koruyacak ve işinize parlak bir doku kazandıracak harika bir kalın kıvama sahiptir.

YENİLİKÇİ tasarım-CC stand-up kese dolum tasarımı boya kullanımını daha kolay hale getirir

GÜVENLİ ve eğlenceli – Toksik olmayan, kokusuz, çevre dostu ve suyla yıkanması kolay, sanatçı, öğrenciler, yeni başlayanlar vb.İçin kesinlikle harika.

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir, bu nedenle herhangi bir sorununuz varsa veya üründen memnun değilseniz bizimle iletişime geçin ve bir çözümü garanti edeceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Orta Kâğıt
Model Numarası sw-my-100-TEK
Kaynak Anakara Çin
Yaş >3 YAŞINDA
Sertifika CE/EN71-3/EN71-9 / ASTM4236
paket Tek çanta
Hacim 100ml guaj