Balık Jig Yelek Ayarlanabilir Askıları Mücadele Mücadele Kemer Aksesuarları Offshore Omuz Geri Deniz Stand Up Balıkçılık Koşum

₺463.78 ₺324.59

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s125623

Tanım

Tanım:

100 % brand new ve yüksek kalite!

PVC örgü kumaştan yapılmış, yumuşak ve rahattır.

Omuz askısı yükü verimli bir şekilde dağıtır ve burkulmaları ve omuz dengesizliğini önler.

Stand-up balıkçılık için mükemmel bir seçimdir.

Göğüs ve kravat tekerleği tokası ayarlanabilir, en rahat konuma uyarlayabilirsiniz.

İki ayarlanabilir kayış, tamburlu balıkçı teknesini bel cıvatasına bağlayabilir.

Balıkçılık severler için harika bir arkadaştır.

Özellikler:

Öğe türü: Balıkçılık Koşum Yelek

Malzeme: PVC

Renk: mavi.

Göğüs boyutu: yaklaşık 150 cm

Boyutu: yaklaşık 40x36x47 cm

Paket içeriği:

1 * Koşum Yelek

Notlar:

Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm ölçüm sapmasına izin verin.

geri bildirim

1. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın lütfen .Ve siparişinizin ayrıntılı değerlendirmesi için 5 yıldız.Elbette olumlu geri bildiriminizi vereceğiz.

2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.

NAKLİYE 1. Hazırlama Süresi: Siparişinizi hazırlamak için kaç günlük işlem kaldığını göz ardı ederek 3-7 iş gününe ihtiyacımız var. 2. Mağazamızda sınırlı Sipariş / Değer yoktur.Herhangi bir miktar ve herhangi bir değer için dünya çapında nakliye sunuyoruz 3. APO/FPO / DPO Nakliye Posta Kutularının ve askeri adreslerin (APO, FPO) teslim edilemediği için özür dileriz.

İADE VE DEĞİŞİM

Sipariş edilen ürünlerinizin paketlenip size gönderilmeden önce düzgün çalıştığını test etmek için bir Kalite Kontrol ekibimiz var.Ancak satın almadan önce elbise bedeninizi dikkatlice onaylamanız gerekir (her öğenin altında bir boyut ölçümü gösterilecektir).Dikkat: Siparişiniz gönderildikten sonra değişimi veya iptali kabul edemeyiz.Sorunu yansıttığınızda aşağıdaki bilgiler gereklidir:- - - - Sipariş numarası - - - - Arızalı boncukların görüntüsü/videosu.

İade politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

GARANTİMİZ Satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.İstek: 1. Öğeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde alındı. 2. Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı. 3. İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödendi.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Göğüs Boyutu yaklaşık 150 cm
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı TONQUU'NUN
Malzeme PVC
Boyut about 40x36x47cm
Uygulanabilir İnsanlar Yetişkin
Model Numarası Balıkçılık Koşum Yelek