Tcare Unisex Sakroiliak Si kalça kemeri İçin Anında Rahatlama Siyatik Pelvik Alt Sırt Lomber Bacak Ağrısı Kaymaz Geri Parantez

₺203.11 ₺142.27

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s147945

Tanım

Mermi Noktaları:

1、Yüksek kaliteli malzemeler: Hafif, nefes alabilen malzemeler, sıkıştırma kayışlarımızı egzersiz, ayakta durma veya uzun süre oturma için vazgeçilmez kılar. time.It kaymaz malzeme nedeniyle kaymaz veya kaymaz.Ayak bileği destek kayışlarımız, kas burkulmalarını, sırt ağrısını ve eklem iltihabını önlemek için hedeflenen kalça desteği sağlar.

2、Gündüz ve gece koruması: Uyurken ve uyanıkken ayak bileği kayışları takın.

3、Taşıması kolay: Nerede olursanız olun kemerimizi takın go.It giysilerin altında hantal görünmüyor ve kayışların ince tasarımı hem spor salonunda hem de ofiste giyilmesine izin veriyor.

4、Çift ayar ve maksimum konfor - Duruş Sihirli ayak bileği desteği, ağrıyı geri kazanmanın ve gidermenin anahtarı olan uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır.Saran "çift kayış" tasarımı kontrollü sıkıştırma sağlar ve yardımcı kayış, belirli bir ağrı veya iltihaplı bölge için gereken ekstra sıkıştırma miktarını özelleştirmenize olanak tanır.Nefes alabilen kumaş, havanın ve nemin geçmesine izin verir.

5、Hafif ve dayanıklı-SI kayışlarımızda kullanılan delikli neopren hafif, nefes alabilir ve boncuklanmaya karşı dayanıklıdır.İkincil kayışta kullanılan şerit balık kumaşı da nefes alabilirlik, elastikiyet ve boncuklanma direncine sahiptir.İnce tasarım çok temkinlidir ve kullanıcının kıyafetlerinin altında kolayca olabilir.

Parametre:

Renk: Siyah

Malzeme: pamuk, polyester

Boyut (Yaklaşık.):

M: Yaklaşık.108cm

L: Yaklaşık.130cm

Ürün Listesi:

Destek kemeri *1

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Uygulanabilir İnsanlar Evrensel
Kaynak Anakara Çin