Yaban hayatı Kamera 24MP 1296 P Wifi Trail Kameralar İle Hiçbir Glow Gece Görüş Hareket Aktif IP66 Su Geçirmez

₺2 516.61 ₺1 560.37

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s212315

Tanım

[Bluetooth ve WiFi ve App] Kamerayı kontrol etmek için bluetooth'u bağlayın WiFi açık/kapalı uzaktan kumanda olmadan control.It off-road kamerada dahili WİFİ işlevi vardır.Uygulamayı telefonunuza indirin ve wifi'ye bağlanın.Ayarları yapabilir ve fotoğrafları/videoları doğrudan telefonunuzda görüntüleyebilirsiniz.Avcıların kameradaki videoları/resimleri görüntülemesini/indirmesini kolaylaştırın. (Not: Hafıza kartı ve pil dahil değildir)

[24MP Daha Net Görüntü ve 1296P Video Çözünürlüğü] Takip kamerası, daha yüksek kaliteli ayrıntılar (geceleri siyah beyaz) sağlayan 24MP kristal görüntü ve full HD 1296P video yakalayabilir.Canlı vahşi yaşam dünyasını kolayca görebilirsiniz.Çizilmelere neden olabileceğinden koruyucu filmi çıkarmanızı veya her iki taraftaki sensör lenslerine dokunmanızı önermiyoruz (çizikler algılamayı etkilemez).

[98ft Mesafe ve 0.3 Sn Tetik]Kızılötesi Flaş 44 adet 940nm IR LED Aralığı 98ft (30 m).3 PIR sensörü ile, hareket algılandığında, av kamerası gecikmeden 0,3 saniye içinde hızlı bir şekilde tetiklenir.Geceleri bile heyecan verici bir anı kaçırmayacaksınız.

[IP66 Su Geçirmez ve 120° Açılı Lens]IP66 su geçirmez, sağlam kasa ile av kamerasını yağmur ve tozdan korur damage.It çöller veya tropikal yağmur ormanları gibi zorlu ortamlarda da çalışabilir.Arazi kamerası, daha geniş bir görüş alanı elde etmenizi sağlayan 120° algılama aralığına sahiptir.Yağmurlu günlerde bile herhangi bir hayvan hareketini geniş açılı bir mercekle kaydedin.

[Kolay Kullanım ve Geniş Uygulama]Off-road oyun kamerasının güçlü kayışı, her yere bağlanmayı kolaylaştırır.Sadece avcılıkta değil, aynı zamanda ev güvenliği, mülk izleme, vahşi yaşam izleme, izcilik çiftliği güvenliği ve daha fazlası için de kullanabilirsiniz.

Malzeme: plastik

renk: Gösterildiği Gibi

Paket içeriği:

1 x takip kamerası

1 x İngilizce kılavuzu

1 x Montaj Kayışı

1 x USB Kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin