Monstera Yaprak Şekli Duvar Rafları Ahşap sabit raf Duvar Oturma Odası Yatak Odası Organizatör Mutfak Ev Dekoratif Depolama

₺277.42 ₺138.81

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s28428

Tanım

Tanım:

Duvar için Ahşap Yüzer Raf, eviniz için güzel bir sanat eseri ve koleksiyonlarınızı sergilemek için yerden tasarruf sağlayan bir düzenleyicidir.

Belirleme:

Adı: Duvar için Ahşap Yüzer Raf

Malzeme: Ahşap

Boyutu: yaklaşık 25*18 cm / 9.8 * 7.1 inç

Ambalaj Listesi:

Duvar için 1 * Ahşap Yüzer Raf

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Kaliteli Malzemeler: Duvar için Ahşap Yüzer Raf, birden fazla koleksiyon, bitki, dekorasyon tutmak ve sergilemek için uygun, mükemmel stabilite ve dayanıklılık sağlayan yüksek kaliteli ahşap malzemelerden yapılmıştır.

2.İyi görünümlü Yaprak Şekli: Duvara Monte Ahşap Yüzer Raf, eviniz için rahat ve doğal bir atmosfer yaratan monstera yaprak şekli ile tasarlanmış güzel ve zariftir.

3.Geniş Uygulama Yelpazesi: Alanınızı koruyabilir ve sulu meyveleri veya diğer küçük bitkileri organize edebilir, Monstera Yaprak Şeklindeki yüzer Raf oturma odanız, balkonunuz, yatak odanız, banyonuz, mutfağınız vb.İçin uygundur.

4.Basitçe Kurun: Monstera Yaprak Şekli Duvar Rafı, duvara asılabilen veya istediğiniz gibi masaya yerleştirilebilen kolay ve rahat kurulumunuz için vidalarla birlikte gelir.

5.Arkadaşlar için İdeal Hediye: Yüzer Duvar Rafı Monstera Yaprak Şekli, arkadaşlarınız, komşularınız, aileleriniz için evlerini dekore etmek için ideal bir hediyedir, sadece güzel bir sanat eseri değil, aynı zamanda pratik bir mobilya parçasıdır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Boyut S(10cm以下)
Malzeme Odun
Tip Depolama Tutucular ve Raflar
Kaynak Anakara Çin
Uygulanabilir Alan oturma odası
Kullanmak Saksı
Özellik Çevre Dostu
Sınıflandırma Katlanmayan Raf
Kurulum Türü Duvara Monte Tip
Hayır. katmanların Tek