Pet Köpek Kedi Giysileri Bahar Tulumlar Ekose Bebek Tulum Önlük Köpek Sevimli Baskı Etek Rahat Düğüm Ceket Küçük Köpek İçin evcil hayvan giyim

₺200.03 ₺152.09

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s33412

Tanım

Pet Köpek Kedi Giysileri Bahar Tulumlar Ekose Bebek Tulum Önlük Köpek Sevimli Baskı Etek Rahat Düğüm Ceket Küçük Köpek İçin evcil hayvan giyim

Stil: Tulumlar Malzeme: Pamuk

Sezon: İlkbahar Yaz

Renk: resim olarak

Ağırlık: 155g-255g

Boyutu: Asya XS / S / M / L / XL

Not: XS-XL boyutu sadece referans içindir, pls belirli uzunluğu ve göğsü kontrol edin .teşekkürler!(1 inç = 2.54 cm)

Mağazamızda alışveriş keyfini!!

1.It genellikle siparişiniz için yaklaşık 15-45days sürer Çin sonrası hava posta ile gelmesi,

2. Acilen mal ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın DHL/EMS gibi hızlı nakliye yolunu seçin ve daha fazla ekstra nakliye ücreti ödeyin .Ancak sipariş miktarı fazla 80 USD, Ücretsiz kargo EMS / DHL / Fedex (bazı uzak alan Hariç)

3.Bazen teslimat süreleri sıkı gümrük muayenesi veya hava durumu sorunu nedeniyle gecikebilir, lütfen sabırla bekleyin .Teşekkürler.

1. Fabrikamızdan müşteriye doğrudan satış, ürün maliyeti için daha fazla para tasarrufu sağlayabilir. 2. 20 yıldan fazla deneyim 3. Güvenilir kalite ve uygun fiyat. 4. Öğelerin çoğu satılık büyük stokta tutulur. 5. Daha büyük sipariş miktarı için 3 gün içinde en hızlı teslimat süresi.

7. Özelleştirilmiş tasarım ve OEM siparişini kabul edin.

Sizin memnuniyetiniz bizim en büyük motivasyonumuzdur 1.Bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen 5 yıldız ile . 2.Nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce daha iyi bir çözüm elde etmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin,size en iyi hizmeti sunacağız .

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

damla nakliye Evet
Malzeme Tayt
Cinsiyet kadın mascotas perro ropa
Paketleme OPP Torba
Desen Hayvan, Prenses Köpek yay Dantel Yaka Çiçek Etek
Kalite 100 % kalite güvence
Boyut XS S M L XL
Sezon İlkbahar / Yaz
Uygulanabilir Köpek Irkı Evrensel
Kaynak Anakara Çin
Tip Köpekler