350ml Zincir Taşınabilir Kahve kupası tutacağı Asılı Taşınabilir Bardak Kağıt Bardak Deri Çanta Süt çay içecek fincanı Çantası

₺108.77 ₺65.26

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s4594

Tanım

350ml Zincir Taşınabilir Kahve kupası tutacağı Asılı Taşınabilir Bardak Kağıt Bardak Deri Çanta Süt çay içecek fincanı Çantası

Tanım:

1. Bu kahve fincanı tutacağı sabah ve ikindi çayı ile mükemmeldir.Bu bardak sapı omuz askısı tasarımı, önemli mesajlara cevap vermek için ellerinizi serbest bırakır.Bu fincan rahattır ve tüm standart boyutlu kağıt bardaklara, plastik bardaklara ve tekrar kullanılabilir kahve fincanlarına uyar.

2. Bardak tutucumuz yüksek kaliteli suni deri malzemeden yapılmıştır ve birden fazla renkte çevre dostu PU deri portatif bardak tutucu bir bezle kolayca temizlenebilir.

3. Saplı kayışlı bu Pu deri bardak tutucu, sürdürülebilirlik ve çevre koruma için daha iyidir.Su geçirmez özelliği buzlu kahve fincanları için mükemmeldir, onları daha iyi saklamanıza ve kırılmalarını önlemenize yardımcı olur.

4. tarihlerde yürürken, alışveriş yaparken, yürüyüş yaparken, piknik yaparken, kamp yaparken ve traveling.It kesinlikle sizin için göz alıcı bir moda aksesuarı veya eşyası.

5. Tutamak, çıkarılabilir bir zincir omuz askısından yapılmıştır ve her yerde, her zaman kolayca taşımanıza ve kullanmanıza olanak tanır.Manşon, kupa için mükemmel stabilite sağlar, bu da ekstra koruma sağlar ve bir dereceye kadar yanıkları önler, bu da sıcak kupanın taşınmasını kolaylaştırır.

Paket içeriği:

1 * Şişe Tutucu

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Deri
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı ZTBBAO
CN Anhui'nin
Menşe yeri Çin (Anakara)