Metal Kalem Sevimli Ayrılabilir Yeni Kalem Mürekkepsiz Kalem Boyama Kroki Aracı

₺30.03 ₺18.10

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s55380

Tanım

Tanım:

[mürekkepsiz kalem] Bu metal mürekkepsiz kalemin bıçağı veya mürekkebi keskinleştirmeden yazabilmesinin nedeni, kalemin ucunun kağıda sürtünmesidir, bu da alaşımlı metal moleküllerinin ayrışmasına ve kağıdın yüzeyinde kalmasına neden olur.

[Yüksek kaliteli malzeme] Uç, küçük boyutlu metalden yapılmıştır ve rengi normal bir kurşun kaleminkine benzer ve yazı pürüzsüzdür.El yazısının bir silgi ile silinmesi de kolaydır.İçinde silinmesi kolay uzun bir silgi var.

[Dayanıklı ve dayanıklı] Metal silinebilir kalem, yeniden doldurmayı keskinleştirmeden veya değiştirmeden 100'e kadar geleneksel kalemi değiştirmek için sıkıştırılmış ucu kullanabilir.

[Taşınabilir mürekkepsiz kalem] Bıçağı keskinleştirmeye gerek yok, mürekkep yok.Size uygun yazı sağlayın, mürekkep kesintisi konusunda endişelenmenize gerek yok.Kaymaz kalemlik; sağlam kalemlik; rahat tutuş.Şık ve sofistike tasarım.

[Pratik hediyeler] Bu metal mürekkepsiz yazı kalemleri, çocuklar, öğrenciler, öğretmenler, arkadaşlar vb.İçin pratik hediyeler olarak kullanılabilir. ve Noel ve Yeni Yıl gibi önemli tatiller için hediye olarak kullanılabilir.

Yeni ve yüksek kalite

Amaç: yazma kalem

Kabuk malzeme: çelik çubuk + sentetik metal

Modeli: kalem

Özellikler: sürekli yazma, kesme yok, ebedi

Stil: katı

Renk: siyah, kırmızı, yeşil, turuncu, mavi

Boyutu: 15.4 cm

Paket içeriği: 1 adet

Not:

Lütfen ölçüme bakın.Normal aralıkta küçük ölçüm hatasına izin verilir.

Monitör, kamera veya diğer faktörler nedeniyle biraz renk farkı olabilir, lütfen fiziksel öğeye bakın.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin