Su geçirmez Bacalı Dıştan Takma Motorlu tekne motoru Koruyucu Kapak Dayanıklı tozluk Yüksek Kaliteli Su Geçirmez Oxford Kumaş Mavi # WO

₺228.52 ₺114.36

  • Etiketler: uyanık sörf tahtası elektrik, oranı motor dc, waxless sörf tahtası, dc motor stm32, sörf yüzgeci eğlenceli, taş sörf tahtası yüzgeci, fırçasız motor 2240, buson dc 19 motor, dc motor 10 adet, motor 72 volt rc
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s59649

Tanım

Su geçirmez Bacalı Dıştan Takma Motorlu tekne motoru Koruyucu Kapak Dayanıklı tozluk Yüksek Kaliteli Su Geçirmez Oxford Kumaş Mavi # WO

Mermi Noktaları:

1. Dayanıklı Malzeme: Dayanıklı Oxford kumaştan yapılmış, yüksek kaliteli su geçirmez kaplamalı dıştan takma motor kapağımız çoğu dıştan takma motor için uygundur.

2. Su geçirmez ve Dayanıklı: Demirledikten sonra motor koruması için mükemmeldir.Bu kapak çift iplikli dikişe sahiptir ve tüm dikişler mükemmel dayanıklılık sağlamak için mükemmel şekilde kapatılmıştır.Motorunuzu yağmur, rüzgar, kar, sis, toz ve çiziklerden korumak için tam kapsama alanı sağlayın.

3. Çoklu Kilitleme Sistemleri: Ağır hizmet tipi elastik kordon, uygun bir uyum sağlamak için ayarlanabilir.Ön ve arka hızlı serbest bırakma tokaları ve ayarlanabilir kayışlar, özellikle sert havalarda kapağın yerinde kalmasını sağlar.

4. Kullanışlı ve Pratik: Öndeki kanca ve halkaların kullanımı ve çıkarılması kolaydır.Arkadaki havalandırma delikleri, uzun süreli depolama için yeterli havalandırma sağlar, iç yoğuşmayı azaltır ve kapağın üflenmesini önler away.It tüm yıl boyunca motorunuz için kapsamlı koruma sağlar.

5. Evrensel Uyum: Bu evrensel koruyucu kapak çoğu motor ve motor için uygundur.Dıştan takma motorunuz için pratik bir aksesuar.

Özellikler:

Adı: Dıştan Takma Motor Koruyucu Kapak

Boyutu: yaklaşık 58 * 41 * 46 cm/22.83*16.14*18.11 inç

Malzeme: Oxford kumaş

Renk: mavi

Ambalaj: buzlu fermuarlı çanta

Ağırlık: yaklaşık 100g

Ambalaj Listesi:

1 * Koruyucu Kapak

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Özellik Tekne Örtüsü Yat Motor Kapağı
Model Numarası dıştan takma motor kapağı
Özellik 2 Dıştan takma motor koruma kapağı
Malzeme Oxford Kumaş
Damla Nakliye / Toptan Destek
İşlev Güneşlik Toz geçirmez Su Geçirmez
Kontrol listesi 1 * koruyucu kapak
Paketleme buzlu fermuarlı çanta, buzlu fermuarlı çanta
Boyut 58*41*46CM
Kaynak Anakara Çin
Sertifika hiçbiri