ev kullanımı ateş çukuru Halka / Astar DIY Q235 Çelik 45 İnç Dış x 39 İnç İç açık paslanmaz çelik ateş çukurları

₺10 738.89 ₺9 772.45

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s72713

Tanım

ev kullanımı ateş çukuru Halka / Astar DIY Q235 Çelik 45 İnç Dış x 39 İnç İç açık paslanmaz çelik ateş çukurları

ürün açıklaması

45 " Ateş Çukuru Halkası

Tatil geceleri veya arkadaş toplantıları için sıcak bir atmosfere sahip olmak ister misiniz?Yüksek kaliteli ateş çukuru astarımızla, sadece arka bahçenizdeki sıcak atmosferin tadını çıkarabilirsiniz.Aşırı ısıya ve sert hava koşullarına zarar vermeden veya paslanmadan dayanacak şekilde tasarlanmış kalınlaştırılmış Q235 çelikten yapılmıştır.Dört parçalı kitleri ile gel, basit koymak together.It yer üstü ateş çukuru astarı veya yer üstü ateş çukuru halkaları olarak kullanılabilir, istediğiniz gibi özgürce tasarlayabilirsiniz.

* Yüksek Kalite

* Ücretsiz DIY İnşaat

* Büyük Çap

* Geniş Uygulama

Ürün özellikleri

Özellikler ve Detaylar

· [SAĞLAM çelik konstrüksiyon]-2,5 mm kalınlığında ve yüzeyde yüksek sıcaklıkta siyah boya kaplamalı dayanıklı Q235 çelikten yapılmış, bu ateş çukuru astarını dayanıklı ve aşınması zor hale getirir.Aşırı ısıya ve sert hava koşullarına zarar vermeden veya paslanmadan dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

· [DIY kullanımı için harika] - Astarı kendi tuğla ve finişerlerinizle kuşatın veya sadece dayanıklı bir ateş çukuru halkası olarak kullanın.Ardından bu ateş çukuru halkalarını toprağa yerleştirin ve toprak içi bir ateş çukuru için jantın dış tarafındaki kiri doldurun!

· [BÜYÜK çap] - 39 inç iç çapa sahip 45 inç dış, daha büyük alan yangın büyümesi için daha uygundur.Ağır hizmet tipi kalın çelik metal ile yuvarlak ateş çukuru halkasının geniş çapı, parlak, düzgün bir alev oluşturmak için mükemmeldir.

· [MONTAJI KOLAY] - Dört parçalı halka ekleme kiti dakikalar içinde toplanır ve arka bahçenizdeki güzel bir yangının tadını çıkarmanız için size daha fazla zaman verir.Vidalarla sıkıca bağlayın, kullanım sırasında düşeceğinden endişelenmenize gerek yok.

[GENİŞ UYGULAMA] - Bu sağlam kamp ateşi halkası hafif ve taşınabilirdir, böylece bir parkta veya arka bahçede kamp yapmak, balık tutmak veya basit bir barbekü yapmak için uygundur, tatil gecelerine veya arkadaş toplantılarına sıcak bir atmosfer getirir.

Ürün Resimleri

Teknik veriler

* Durumu: Marka yeni

* Ateş çukuru Halka / Astar Boyutu: 45x39x10 inç ( 114. 3X99X25. 4 cm )

* Kalınlık: 2.5 mm

* Malzeme: Tam Q235 Çelik Konstrüksiyon

* Uygulanabilir Yakıt: Karbon ve yakacak odun

* Brüt Ağırlık: 36.5 lb (16.6 kg )

* Paket Boyutları ( L x W x H ): 32. 7x12. 2x11. 8 inç ( 83x31x30 cm )

Üstün Kalite

Dayanıklılığı artıran ve uzun süre kullanım için birinci sınıf bir metal halka ateş çukuru sağlayan dayanıklı Q235 çelik malzemeden yapılmıştır.600℃ ila 800 ℃ arasındaki sıcaklığa dayanabilir.

Ücretsiz DIY Yapımı

Avlu veya kamp ateşi için yer üstü ateş çukuru astarı veya yer üstü ateş çukuru halkası olarak kullanılabilir.İhtiyaçlarınıza göre özgürce tasarlayabilirsiniz.

Büyük Çap

Büyük çaplı (45 inç dış ve 39 inç iç), parlak, düzgün bir alev oluşturmak için mükemmel olan daha fazla karbon ve yakacak odun tutabilir.

Kurulumu kolay

Sağlanan vidalarla birlikte takılması kolay dört parçalı kitlerle birlikte gelir.Sıkıca bağlayın, kullanım sırasında düşmez.

Kalınlaşmış Malzeme

Kalınlaştırılmış çelik malzemeden yapılmış, dayanıklı ve sağlam, çatlaması veya deforme olması kolay değildir.Üstün kalite ve paslanmaya karşı daha yüksek direnç için yüksek sıcaklıkta boya ile kaplanmıştır.

Dış Mekan Çok Yönlülüğü

Basit yapı dakikalar içinde monte edilebilir ve demonte edilebilir.Hafif, taşıması ve saklanması kolaydır.Parkta veya arka bahçede kamp yapmak, balık tutmak veya basit bir barbekü için uygundur.

Ambalaj ve Nakliye

Şirket Bilgisi Şirket adı Shanghai Peixu Machinery Equipment Co., ltd.İş modeli Üretim ve Ticaret Menşe yeri Şangay, Çin (Anakara) Teslim süresi 5~10 gün Minimum sipariş miktarı 1 set Ödeme L / C;T / T Garanti 2 yıl

Sertifika

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK
Ateş Çukuru Halkası / Astar Boyutu 45x39x10 inç (114. 3X99X25. 4 cm )
tatil anneler günü, Noel, Yeni Yıl
Kalınlık 2.5 MM
Sezon Kış
Uygulanabilir yakıt Karbon ve yakacak odun
Tip Ateş Çukurları
Marka Adı MLHJ
Sertifika CE
Malzeme Tam Q235 Çelik Konstrüksiyon
Koşul yepyeni
Ticari Alıcı Süper Marketler
Model Numarası Model NUMARASI.
Neden Kamp yapmak
Menşe yeri Çin
Kaynak Anakara Çin