Demir Golf Kulüpleri İçin Kapakları, 10 Paket Golf sopası kılıfı s Kalın Neopren golf sopası kılıfı Çoğu Ütüler Golf Aksesuarları Koruyucu

₺672.66 ₺356.54

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s138525

Tanım

Demir Golf Kulüpleri İçin Kapakları, 10 Paket Golf sopası kılıfı s Kalın Neopren golf sopası kılıfı Çoğu Ütüler Golf Aksesuarları Koruyucu

[Her Türlü Golf Demir Setine Uyar]: Dış boyutu 5,5 x 3,14 inç olan Golf demir golf sopası kılıfı.Çoğu marka golf demirine uyar.Lütfen satın almadan önce demir kulüp boyutunuzun sığabileceğinden emin olun.

[Yüksek kaliteli neopren Malzeme]:Golf demir başörtüsü, yumuşak, darbeye dayanıklı, elastik, geçirimsiz ve ultra kalın neopren malzeme kullanır. breathable.It demir golf kulübünüze mükemmel koruma sağlar .Golf demir golf sopası kılıfı, değerli golf sopası başlıklarınızı korumanın güzel bir yolunu sunar.

[Klasik Tasarım]: Bu golf başlığı kılıfı, sıkılaştıran ve gevşeten bir yay tasarımına sahiptir.Golf demir kapakları kulübünüzle kalacak, artık düşme konusunda endişelenmeyin.Bu arada, takması ve çıkarması kolaydır.Yüksek Aşınmaya dayanıklı ve mükemmel dayanıklılık.

Malzeme: Neopren

renk: siyah + beyaz

Paket içeriği:

10 x golf kulübü kapakları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin