Anahtarı Roll Up Aracı Rulo kılıf cepli çanta, Su Geçirmez Tuval Anahtarı Rulo Organizatör Çantası El Sanatları Tamirci

₺370.79 ₺233.53

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s73515

Tanım

Anahtarı Roll Up Aracı Rulo kılıf çanta İle Cepler, Su Geçirmez Tuval Anahtarı Rulo Organizatör Çanta İçin Craftwork Tamirci Ağır Malzeme: Bizim roll up alet çantası yapılmış su geçirmez 600D Oxford kumaş malzeme, dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı, taşıma için mükemmel el aletleri ve diğer küçük için orta ölçekli öğeler.

Aletlerinizi hem katlayıp hem de açarak koruyan ve düzenleyen dahili bir elastik kayış.

Büyük Kapasite: Anahtar rulosu, daha küçük aletler veya aksesuarlar düzenlemek için 22 cebe sahiptir.Çeşitli aletler, tornavidalar, soketler, lastik yassı aletler anahtarları, penseler, anahtarlar vb. Düzenleyin

Yuvarlanması ve Taşınması Kolaydır: İki elastik kayış kapatma, yuvarlandığında alet rulo düzenleyicinizi sabitler, düşmez out.It kullanışlı ve kolay taşıma için üstte bir tutamağa sahiptir.

Geniş Kullanım: Tamirci, müteahhit, HVAC tamircisi, tamirci, marangoz, tesisatçı, çerçeveci, elektrikçi veya kablo görsel işitsel yükleyici için mükemmeldir.Aletlerin ingiliz anahtarı aleti rulosuna dahil olmadığını lütfen unutmayın.

Renk: siyah / mavi / kırmızı

Malzeme:600D Oxford kumaş

Boyut: 58,5 x 35,5 cm

Paket içeriği:

1 * anahtarı aleti rulo

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Oxford Kumaş
Marka Adı FGHGF'NIN sohbeti