Bütçeleme İçin nakit Zarflar, A6 Bütçe Bağlayıcı, Bağlayıcı Cepler, Gider Bütçe Sayfaları, Para Klasörü Cüzdan Organizatör

₺371.75 ₺249.12

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s1101

Tanım

Bütçeleme için Nakit Zarflar,A6 Bütçe Bağlayıcı,Bağlayıcı Cepler,Gider Bütçe Sayfaları, Para Klasörü Cüzdan Organizatörü [Premium Nakit Zarf]: Nakit zarf bütçe binde, su geçirmez ve toz geçirmez, pürüzsüz ve sızdırmaz fermuarlı yumuşak PVC'den yapılmıştır.Çift taraflı yarı saydam tasarım, tanımlanması kolay ve hızlıdır.Bu A6 nakit zarflar, A6 bağlayıcılar için mükemmel olan 6 önceden delinmiş delikle tasarlanmıştır.

[Pratik A6 Bağlayıcı]: Bağlayıcı kapak PU deri malzemeden yapılmış, pürüzsüz ve rahat, büyüleyici macaron rengi, kalbinizi anında aydınlatır.esnek bir şekilde eklenebilen veya çıkarılabilen 6 paslanmaz çelik bağlama halkası.Manyetik toka sıkıca kapanır, bu da çok uygundur.

[Gider İzleyici]: Kategori etiketleri ve gider bütçesi sayfaları, faturaları kolayca halledebilir ve düzenli kalabilirsiniz.Bu pratik kombinasyon, nakit girişlerinizi ve çıkışlarınızı ayrıntılı olarak izlemenize yardımcı olur ve mükemmel bir bağlayıcı bütçe planlayıcısı düzenleyicisidir.

[Taşınabilir Tasarım]: A6 bağlayıcı, kalemleri, kartları, kuponları, pulları, kimlik kartlarını, banka kartlarını vb.Saklamak için uygun bir bölmeye ve bir kalem halkası tasarımına sahiptir., hafif, taşıması kolay, aile ve seyahat için uygun ve el çantasına, sırt çantasına veya masaya kolayca konabilir.

renk: pembe / mor

Malzeme: PU

Paket içeriği:

1 x A6 halka ciltli defter

8 x nakit zarflar bütçe cüzdan

12 x bütçe sayfaları

2 x bütçe öğesi çıkartmaları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin