Yükseltme Alnico 5 Humbucker Manyetikler 4C İletken Kablo Demeti ile Gibson Gitar için 1 Takım

₺605.66 ₺575.44

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: s134787

Tanım

Melekler Müzik Mağazasına hoş geldiniz

Ürün Tanıtımı:

Ürün Modeli: Yükseltme Alnico 5 Humbucker Manyetikler 4C İletken

Mıknatıs:Klasik Alnico 5 Mıknatıslar

Kullanım kapsamı: Gibson epiphone çoğu elektro gitar için uygundur

DC Direnci (yaklaşık.): Boyun 7.79 K; Köprü: 14.35 K

(K direnci sadece referans içindir, sıcaklık değiştikçe değişecektir.)

Ağırlık :300 g / takım

Kablo: humbucker pickup için 4C İletken

Aksesuarlar: Yaylar + Vidalar

Önemli ipuçları:

Ürün fiyatlarımız ve navlun oranlarımız belirlenir, Tek bir ürün veya birden fazla homojen ürün satın alırsanız, lütfen "Şimdi Satın Al" ı tıklayın; Birden fazla farklı ürün satın almak istiyorsanız, lütfen "Arabaya Ekle" yi tıklayın .,

hangi bazı ambalaj navlun kaydedebilirsiniz .Sistem, "Şimdi Satın Al "veya" Arabaya Ekle " adresinize göre doğru gönderimi hesaplayacaktır.

Farkına varmak:

1.Biz tatil hariç ödeme onay alındıktan sonra 24-72 saat içinde mal gemi garanti.

2.Biz Sevgiorganizasyon.com.tr Standart Nakliye tarafından öğeyi gemi olacak, özel Hat-YW, EMS, DHL, Fedex, hangi seçiminize göre olacak.Genellikle öğeyi sizin için 10usd'den daha düşük bir değere sahip gitar parçaları olarak göndeririz ve çok fazla özel ücret ödemezsiniz veya sadece biraz vergi ödersiniz.Gitarı almanıza yardımcı olacak yeterli deneyime sahibiz.

3.45 gün sonra öğeyi almadıysanız veya ürünümüzden ve hizmetimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorunu çözmek için her türlü çabayı göstereceğiz.

4. İthalat vergileri / vergiler / harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bu ek maliyetleri netleştirmek için lütfen yanınızdaki gümrüklere danışın.Gümrük ücretleri normalde nakliye şirketi tarafından tahsil edilir veya parselinizi aldığınızda toplanır.

hakkımızda:

Firmamız dünya ticaretinde 15 yılı aşkın tecrübesi ile 2006 yılında kurulmuş olup, ürünlerimizin kalitesi son derece iyileştirilmiş ve ülkemizin en iyi markalarından biri olmuştur ve dünya çapında iyi bir üne sahiptir.Biz esas olarak elektrik gitar, elektrik bas, akustik gitar, klasik gitar ve müzik aletleri aksesuarları her türlü üretiminde uzmanlaşmıştır!

Garanti:

1. Tüm öğeler 1 yıl garantilidir.Satın alma işleminiz satılabilir kaliteye, amaca uygunluğa veya açıklamaya uymuyorsa, sorunlarınızın çözüldüğünden emin olabiliriz .

2. Yanlış sevk öğeler için, teslimattan sonra 48 saat içinde bizimle irtibata geçiniz.Doğru ürünleri teslim etmeyi veya tüm ödemenizi iade etmeyi ayarlayacağız.

3.Arızalı veya hatalı ürünler için lütfen fotoğraf veya video çekin, onaylandıktan sonra yeniden gönderir veya iade ederiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak KR (Köken)